Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Körfez’de adaylar tepkili!

CHP’den Körfez Belediye Başkan Aday Adayı olan Nurcan Kuşcu, Tayfun Balıkçı ve Bozkurt Uslu, CHP Körfez İlçe Örgütünün, CHP Genel Merkezine Emirşah Torun’u tek aday olarak dayatmasına isyan etti.

CHP’den Körfez Belediye Başkan

CHP’den Körfez Belediye Başkan Aday Adayı olan Nurcan Kuşcu, Tayfun Balıkçı ve Bozkurt Uslu, CHP Körfez İlçe Örgütünün, CHP Genel Merkezine Emirşah Torun’u tek aday olarak dayatmasına isyan etti. Aday adayları ortak bir açıklama yayınlayarak tepkilerini dile getirdi. Ortak açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Tabandan gelen yoğun eleştirilere karşılık, tüm parti dostlarımızı ve kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı doğmuştur.

Ülkemiz karşı karşıya olduğu üretim sorunları, işsizlik, dış politika ve hayat pahalılığı gibi önemli meselelerle başa çıkmaya çalışırken halkımız her geçen gün yoksullaşmaktadır. Seçimlere doğru yaklaşan bu süreçte halkımız güven duyacağı alternatif bir siyasi anlayışı ararken ilçe örgütümüz, etik olmayan ve parti kültüründen uzak bir merkezde konumlanmıştır.

Belediye Başkan adayımız henüz resmi olarak açıklanmamışken, sanki belirlenmiş bir aday varmış gibi davranılması, diğer tüm adayları göz ardı ederek sadece bir adayı öne çıkarmaya yönelik zorlamalara neden olmaktadır.

Partimizde uzun yıllarını geçirmiş, parti ruhunu içselleştirmiş ve yaşamakta olan diğer adayların varlığı göz ardı edilmemelidir.

İlçe örgütümüz adaya göre şekil alamaz ve almamalıdır.

Şuan sahada vatandaşlarımızın derdi ile dertlenmesi gereken bir ilçe yönetimi olması gerekiyorken tam aksine Ankara’ya giderek Genel Merkeze tek bir adayı dayatmak tam bir adaletsizlik örneğidir.

Asıl görevi sahalara inerek siyasal çalışmalar yapmak olan ilçe örgütümüzü bu konuda sorumluluk almaya, parti program ve tüzüğüne uygun bir şekilde hareket etmeye davet ediyoruz.”