Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Körfez’de Kılıçdaroğlu’nun afişine zarar verdiler!

Körfez Güney Mahallesi’nde Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun afişine zarar verilmesi üzerine partililer şikayetçi oldu. Konuyla ilgili konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Caner Arduç, “Siz istediğiniz kadar sökün, biz tekrar asmaya devam edeceğiz” dedi. Bir diğer yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın afişinin büyütülmesine de dikkat çekildi.

Körfez Güney Mahallesi’nde Cumhurbaşkanı
Nazim Ozgun Erbulan 1

Körfez Güney Mahallesi Tuğrul Caddesi’nde CHP’liler, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun afişini astı. İddiaya göre aradan bir gün geçmesinin ardından bir partili afişin yırtıldığını söyledi. CHP Körfez İlçe Başkanı Gülseren Solmaz Altunal, CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Caner Arduç, Körfez Belediyesi Meclis Üyesi Erkan Uygun ve partililer söz konusu yere gittiklerinde afişe zarar verildiğini gördü. Bunun üzerine emniyete şikayette bulunan partililer konuyla ilgili açıklama yaptı.

“GEREKEN CEVAP SANDIKTA VERİLECEK”

CHP Körfez Meclis Üyesi Erkan Uygun, “Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun afişinin olduğu yerde cam parçası. Dün Cumhurbaşkanımızın resmi daha ufaktı. Elimizde görüntüler var. Burası büyütüldü. Ne hikmetse bugün öğleden sonra bizim afişimiz kesilmiş ve ayna parçası buradadır” dedi. Uygun’un ardından konuşan CHP Körfez İlçe Başkanı Gülseren Solmaz Altunal, “Seçime giderken böyle şeylerin yapılması nahoş. Biz bunları yapanları kınıyoruz. Bize yakışan şey herkesi sağduyuya davet etmek. Gereken cevap sandıkta verilecektir. Sadece kınıyoruz” ifadelerini kullandı.

“BU SİNDİRME POLİTİKASI”

Son olarak konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Caner Arduç, “Afişlerimize karşı bir operasyon çalışması yapılmış. Tabi biz bunu daha önceki seçimlerde çokça yaşadık. Bu bizi bastırma, sindirme politikası. İktidar yanlılarının bir afişe bile tahammül edemediği günlerden geçiyoruz. Bu da gösteriyor ki 14 Mayıs’ta bahar gerçekten geliyor. AKP, bizim afişlerimizi sökerek milletin oy vermesinin önüne geçeceğini sanıyorlar. Bizim, bunlar gibi 5’li çetelerle ilgili çok ciddi bütçeler aktaran dostlarımız yok, bunlar bizim üyelerimizin cebinden çıkan bağışlarla yapılan afişler. O yüzden çok kıymetli bizim afişler. Siz istediğiniz kadar sökün, biz tekrar asmaya devam edeceğiz” dedi.