Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Körfez’de Tayfun Balıkçı sesleri!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Körfez İlçe Örgütü bayramlaşma programı dün gerçekleştirildi. Katılımın oldukça düşük olduğu program sonrasında bugün CHP Körfez Seçim Koordinasyon Merkezi’nin bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Programda partililer Tayfun Balıkçı’ya yoğun ilgi gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Körfez İlçe Örgütü bayramlaşma programı dün gerçekleştirildi. Katılımın oldukça düşük olduğu program sonrasında bugün CHP Körfez Seçim Koordinasyon Merkezi’nin bayramlaşma programı olduğu duyuruldu. Bugünkü programın ev sahibi belediye başkan adayı Tayfun Balıkçı idi. İlçe bayramlaşmasından çok daha kalabalık ve coşkulu olan Balıkçı’nın programında sık sık başkanlıkla ilgili sloganlar da atıldı.

ÖRGÜTTE GÜÇLÜ

Tayfun Balıkçı’nın yakın çevresi önümüzdeki süreçte ilçe başkanlığı için hazırlanılmasını istediği, iki dönemlik ilçe başkanlığı sonrasında yeniden belediye başkanlığına aday olarak yarım kalan hikayenin tamamlanmasının planlandığı öğrenildi. CHP Körfez kulislerinden alınan bilgilere göre Tayfun Balıkçı da bu fikre uzak değil. İlçe başkanlığına göz kırpan Balıkçı şimdiden organize ettiği bayramlaşma programıyla örgüt içerisindeki gücünü herkese göstermiş oldu.