Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Körfez’de yangından mal mı kaçırılıyor?

Körfez Belediye Meclis Üyesi Erkan Uygun, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün taşınmazların satışıyla ilgili yangından mal kaçırır gibi davrandığını söyleyerek tepki gösterdi.

Körfez Belediye Meclis Üyesi

Körfez Belediye Meclisi’nin bugün yapılacak meclisi tartışmalara sahne olacak. Meclis gündeminde Belediyeye ait taşınmazların satışı gündeme gelecek. Bu madde için hemen ikinci oturum yapılacak. CHP Meclis Üyesi Plan Bütçe Komisyon Üyesi Erkan Uygun, yaptığı açıklamada, “Belediyemize ait taşınmaz malların satışı konusunda Sayın Şener Söğüt bugün yapılacak olan meclis toplantısında plan bütçe komisyona sevk edilmesi gereken bu satışları gün içinde mecliste oturumuna taşıyacak.

MAHKEMEYE TAŞIYACAKLAR

Plan bütçe komisyonuna sevk ederek bu arsa satışını geçirecek. Yangından mal kaçırırcasına bu yetkiyi meclisten oy çokluğu ile alacak. Soruyoruz? 10 dakika içinde plan bütçe komisyonundan değer tespiti yapılmadan nasıl geçireceksiniz? İdari mahkemeye bu satışın usulsüz yapıldığından dolayı taşıyacağız.”

Bu açıklamadan sonra meclisin ikinci oturumu bugün değil cuma gününe ertelendi. Yine zaman kısıtı nedeniyle muhalefet bu karardan da memnun kalmadı.