Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Körfez’in köylerinde ittifaka destek istediler

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ramazan Bayramı ziyaretleri kapsamında; “İlçemizin göz bebeği” dediği köyleri ziyaret ederek, vatandaşların bayramlarını kutladı. 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimi için, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener

Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde de vatandaşlarla bir araya gelen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan ve teşkilat mensupları ile birlikte; Kalburcu, Elmacık, Şemsettin ve Naip Köylerini ziyaret etti. Ramazan Bayramı sebebiyle yapılan ziyarette, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimi için vatandaşlardan destek istendi.

BAŞKAN SÖĞÜT, “DAHA GÜÇLÜ TÜRKİYE”

Ziyaret öncesinde vatandaşlarla tek tek selamlaşan ve bayramlarını kutlayan Şener Söğüt, “AK Parti, kuruluşundan bugüne kadar halktan kopmayan, gücünü de halktan alan bir parti. Dün olduğu gibi bugün ve yarın da halkımızla yani sizlerle el ele, gönül gönüle çalışacağız, Türkiye’yi yeni yüzyılda daha da güçlü hale getireceğiz. Sizlerin desteği hem Ülkemiz, hem de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için çok önemli. Türkiye için “Hemen Şimdi” diyerek ve 14 Mayıs’ta sandığa giderek, Türkiye Yüzyılına yakışır hizmetlerle, gücümüze güç katmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

KARAOSMANOĞLU, “KOCAELİ YATIRIM KENTİ”

Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün ardından, İbrahim Karaosmanoğlu ’da bir konuşma gerçekleştirdi. AK Parti tarafından 20 yılda yapılan hizmet ve eserlerin Türkiye’ye önemli kazanımlar getirdiğini belirten Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,” Kocaeli’miz ve Körfez ilçemiz gerek hükümet gerekse yerel yönetimler tarafından daha yaşanabilir bir kent haline getirildi. Sizlerin teveccühünden de bunu görmek bizleri mutlu ediyor. Özellikle köylerimize yapılan yatırımlar, kırsal kalkınmaya ve çiftçilerimize verilen destekler, sizlere verdiğimiz önemin bir göstergesi.  İnşallah 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçiminden sonra, bu yatırımlar artarak devam edecek. 14 Mayıs’ta sandığa giderek, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a desteğinizi göstereceğinizden hiç şüphemiz yok. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

DOĞRU ADIMLARLA YOLA DEVAM

Söğüt ve Karaosmanoğlu’nun ardından ise Körfezli vatandaşlara hitap eden AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, “Belediye Başkanımız, Teşkilat mensuplarımız, Milletvekillerimiz ve Adaylarımız ile birlikte siz kıymetli hemşehrilerimizi ziyaret ederek hasbihal ediyoruz. Görüş ve önerileriniz bizim için önemli. Misafirperverliğinizden dolayı her birinize Partim ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz doğrultusunda Ülkemiz, Kocaeli’miz ve Körfezimiz için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı için doğru zaman doğru adam. Doğru adımlarla yola devam” ifadelerini kullandı.