Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Koronavirüs’e yakalanmıştı kongrede maske takmamış!

İYİ Parti Kocaeli İl

İYİ Parti Kocaeli İl Kongresi‘ne katılan, Nurcan Acaroğlu Göktaş’ın delege listesinde yer alan Bora Tuğşad Kahyaoğlu’nun kongreden sonra yaptırdığı koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Umuttepe KYK Yurdu’nda karantina sürecine giren Kahyaoğlu, “Son zamanlarda birçok kişiyle temasım oldu. Temas ettiklerimi, en ufak bir belirti gördükleri takdirde test yaptırmaları için uyarmak; bu şekilde olası bulaşmaların önüne geçebilmek maksadıyla, dün, hastalığımı duyuran bir paylaşım yaptık.

GAZETECİLERİ SUÇLAMIŞTI

Ancak görüyorum ki bunu, olası hastalıkları önleyebilmek adına bir uyarı olarak algılamak yerine; hastalığı dahi reyting için kullanmak, bunu dahi bir siyasi malzemeye dönüştürmek, insanlarda panik ve korku yaratmak isteyen bazı gazete ve insanlar var. Tekraren söylüyorum, paylaşım tamamen; doğrudan veya dolaylı olarak temas ettiğim arkadaşlarımı, büyüklerimi uyarmak için yapılmıştır. Bu tip haberleri yapan aşağıdaki gazeteleri şiddetle kınıyorum, habercilik bu değil!” sözleriyle isyan etmişti.

GAZETECİLERİ SUÇLAMIŞTI

Kahyaoğlu’nun kongrede maske takmadan onlarca kişiyle tokalaştık ortaya çıktı. İYİ Parti Kocaeli İl Başkan Adayı Nurcan Acaroğlu Göktaş’ın yaptığı “Geçmiş olsun” paylaşımında, yönetiminde bulunan Kahyaoğlu’nun maskesiz olduğu ve çekilen fotoğrafta Göktaş’ın da maskesinin çenesinde olduğu görüldü. Kahyaoğlu’nun kongre boyunca maske takmayıp önlemleri ihmal etmesi ve sonrasında basın mensuplarını suçlaması hayretlere düşürdü.

b4f53237 765e 4ce1 8afe 0196db9dfe77