Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Küçükkaya, “Esnafa borçla borç kapattırdılar”

CHP Kocaeli Milletvekili adayı Mehmet Ümit Küçükkaya, Karamürsel’de yaptığı sanayi sitesi ve kooperatif ziyaretlerinde, “Esnafa borçla borç kapattırdılar. İşte bu düzeni hep birlikte değiştireceğiz” dedi

CHP Kocaeli Milletvekili adayı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili adayı Mehmet Ümit Küçükkaya, Kaytazdere Sanayi Sitesi, Kaytazdere Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Özcan Dağlı ve yönetimi, Karamürsel Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı İsmail Şölen ve yönetimini ziyaret etti. CHP Karamürsel İlçe yönetimi, CHP Karamürsel İlçe Gençlik Kolu Başkanı Anıl Dinç, CHP Karamürsel İlçe SKM Başkanı Barbaros Özkoşar, geçmiş dönem CHP Karamürsel İlçe Başkanı Ali Kara ve meclis üyelerinin de katıldığı ziyaretlerde milletvekili adayı Küçükkaya, Millet İttifakı’ndan beklentileri dinledi.

BORÇLA BORÇ KAPATTIRDILAR

Sanayi sitesi, taşıyıcılar ve su ürünleri kooperatiflerine bağlı faaliyet gösteren esnaflarla tek tek görüşen Küçükkaya, 14 Mayıs sonrasında Millet İttifakı’nın hayata geçireceği esnafı rahatlatacak adımlardan bahsetti. Esnaf Bakanlığı’nın kurulması için yoğun bir mesai harcandığını ifade eden Küçükkaya, “Küçük işletme olarak adlandırılan dükkanlarımızda vatandaş çarkı döndüremez hale geldi. Son 5 yıldır bu çığlığa kimse kulak vermedi. Mecliste konuyla ilgili kanun teklifi, önerge vermemize rağmen iktidar sahipleri esnafı borçlandırarak ‘Size nefes aldırıyoruz’ masalları anlattı. Borçla borç kapattırdılar. İşte bu düzeni hep birlikte değiştireceğiz” ifadelerini kullandı.