Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Küçükkaya’dan 2. tur çağrısı!

28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde CHP Kocaeli Milletvekili Adayı olan Mehmet Ümit Küçükkaya seçim süreciyle ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. tura kalmasıyla ilgili bir basın açıklaması yayınladı.

28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde

28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde CHP Kocaeli Milletvekili Adayı olan Mehmet Ümit Küçükkaya seçim süreciyle ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. tura kalmasıyla ilgili bir basın açıklaması yayınladı. Küçükkaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Sanırım makul düşünecek kadar vakit geçti. Hepimiz derin derin nefesleri aldık. Artık biraz kendimize gelebilir miyiz? Ne bekliyordunuz, istediğiniz parti ve aday yüzde 30 oy arttırsın öteki aday hiç oy alamasın mı? Mümkün mü 20 yıllık bir iktidarı hemen kaybettirmek. Dönemlik bir iktidar değil ki rakibiniz? Erdoğan iktidarında doğan ve yetişen çocuklar yenecek Erdoğan iktidarını. Lakin biraz sabırlı olmamız gerekmiyor mu?

SÜREÇ LEHİMİZE İŞLEYEBİLİR

Yok celladına aşık olma şiirleri, yok deprem bölgesine yardım yaptığıma pişmanım zevzekliği… Kim söylüyor her zaman en doğrusu senin düşüncen olduğunu. Biz bir iddia koyuyoruz bu ülke Atatürk’le güzel. O güzelliğe layık olmak zorundayız. Hiç paşamın halkı horladığını görüp, duydunuz mu? Ülke ve dünyada siyasal dinci partiler ve liberallerin yerine milliyetçi sol ve sağ partiler iktidara geliyor. O yüzden süreç bizim lehimize işleyebilir. Tek rehber, tek hedef: Kemalizm ve sosyal demokrasi. Bir zahmet gardırop Atatürkçülük ile Kemalizm’i de karıştırmamayı öğrenin.

KOCAELİ’DE HATA YAPILDI MI?

Süreçte hata yapıldı mı?  Ohoooo. Kentimizde, partimizde saymakla bitmez. Hiç sevmem o sözü ama bugün o gün değil. 15 gün sonra dökeriz etekteki taşları. Şimdilik konsantrasyonumuzu bozmayalım. Son olarak sizin gibi düşünmeyen dostlarınıza zulüm yapmaktan vazgeçin. İnsanlar ağızlarını açamıyor valla. İsmail Saymaz’ın, Yılmaz Özdil’in yediği linçlerden herkes dut yemiş bülbüle döndü. Farklı şeyler söyleyene biraz kulak asın. Söylediği on cümleden belki biri doğrudur ve o doğru bize zafer kazandırabilir. Boykot edeceğim, bu halktan bir şey olmaz ve benzeri saçmalıkları herkes bıraksın artık.

BİZ KİMİZ?

İlk günün şoku diyoruz. Zor ama imkansız olamayan 15 günlük mücadele süreci var önümüzde. Süreç bitmeden hiçbir şey bitmez. Bu seçim daha bitmedi. Biz bitti demeden de bu mücadele bitmez. Biz kim miyiz? Biz bu partinin emekçileriyiz. Bizim çocuklar diye horladığınız gençleriz, sadece fotoğraf çekilirken önlere kadınlar gelsin dediğiniz kadınlarız. Sandık yazmak haricinde pek akıllara gelmeyen mahalle temsilcileriyiz. Tüm yetkiyi kendilerinde toplayıp tüm icraatı beklediğiniz örgüt yöneticileriyiz. Ve her seçim ülke daha güzel bir hal alır mı diye düşünen Atatürk’ün evlatları kadim Türk milletiyiz.”