Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Lütfü Türkkan: Cumhurbaşkanını her geldiğinde lunaparkta gezdirir gibi o arabayla gezdiriyorlar

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, TOGG ile ilgili olarak, “Bir TOGG araba çıkarttılar, prototip araba var henüz imal edilmedi. Cumhurbaşkanı’nı her geldiğinde lunaparktta gezdirir gibi o arabayla gezdiriyorlar. Arabanın motoru yabancı, kaportası dizaynı başka yerden, şanzımanı başka yerden, her şeyi ithal geliyor” dedi.

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan Gebze İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi. Türkkan, birçok konuda hükümeti eleştirerek şu ifadelere yer verdi; “Öğrencilerin yurt problemi var her sene. Bu sene yine başlayacak. Yurtlar bulunmuyor, bulunan devlet yurtları bile 780 liraya çıkmış bu sene. Bursları çok artırdık diyorlar 800 lira yaptılar. 800 lira alan öğrenci aldığı gibi bu bursu götürecek yurt kirası olarak verecek. Bu çocuk ne yiyecek, ne içecek, ne ile kitap alacak, hiç sosyalleşmeyecek mi, hiç cafeye sinemaya gitmeyecek mi, hiçbir sanatsal faaliyeti izlemeyecek mi? Elektrik faturasını ödeyemez evde kalsa bu parayla. 800 lirayla öğrenci evinde kalsa elektrik faturasını ödeyemez bırakın geçinmeyi.“

“KAÇ YILDIR BECEREMEDİNİZ”

Burada Bilişim Vadisi yaptılar. Haftada bir açılış yapıyor orada. Bir TOGG araba çıkarttılar, prototip araba var henüz imal edilmedi. Cumhurbaşkanı’nı her geldiğinde lunaparktta gezdirir gibi o arabayla gezdiriyorlar. Arabanın motoru yabancı, kaportası dizaynı başka yerden, şanzımanı başka yerden, her şeyi ithal geliyor. Burada montaj yaptığınız bir arabayı yerli diye diye satacaksınız onu da kaç yıldır beceremediniz. Sadece 8 senedir bu yerli milli arabadan bahsediyorlar. Uçaklar 3 seçimdir göklerde geziyor. Daha yere inemedi, benzini hiç bitmiyor mu bu uçakların? Yerli milli uçaklar gökte uçuyor, yere inemedi bir türlü benzini bitti. 3 seçimdir yerli uçaktan bahsediyor. Bu yalanlara milletin karnı tok, çünkü akşam geliyor, evde tencereyi kaynatacak erzak yok. Mevsim bitiyor neredeyse domates 20 lira.”