Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Lütfü Türkkan Şanbaz Yıldız’ı Ankara’ya götürebilecek mi?

İYİ Parti Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan, yaklaşık 5 ay önce yaptığı konuşmada, “Şanbaz’ı 5 ay sonra Ankara’ya götüreceğim” ifadelerini kullanmasının ardından İYİ Parti Kocaeli’de birinci sıra Lütfü Türkkan, ikinci sıra ise Şanbaz Yıldız oldu.

İYİ Parti Kocaeli milletvekili
Nazim Ozgun Erbulan 1

İYİ Parti Kocaeli’de milletvekili aday listesi belli oldu. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan yaklaşık 5 ay önce İYİ Parti İl Kongresi’nde yaptığı konuşmada, “Şanbaz başkanımız işinden eşinden sosyal hayatından feragat edip il başkanlığı yaptı. Hakkını helal etsin. Nusret Acur, yolun açık olsun. Şanbaz’ı 5 ay sonra Ankara’ya götüreceğim” ifadelerini kullandı. Türkkan’ın bu ifadeleri kullanmasının ardından Yıldız’ın adaylığına kesin gözüyle bakılıyordu.

TÜRKKAN LİSTEYİ BİLİYOR MUYDU?

İYİ Parti Kocaeli listesinde birinci sırada Lütfü Türkkan, ikinci sırada ise Şanbaz Yıldız yer aldı. Türkkan’ın yakalşık 5 ay önce yaptığı açıklamanın ardından birinci sırada kendisi, ikinci sırada ise Yıldız’ın yer alması, Türkkan listeleri biliyordu yorumlarına neden oldu. Bir diğer yandan İYİ Parti’nin Kocaeli’de kaç vekil çıkaracağı da merak ediliyor.