Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Lütfü Türkkan’dan Gebze mesaisi

Geçtiğimiz hafta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Artvin, Ardahan, Iğdır, Ağrı ve Kars’ta ziyaretlerde bulunan İYİ Parti Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, bu haftayı Kocaeli’ye ayırdı. Türkkan, Çarşamba günü Gebze’de önce ilçe başkanlığındaki programa katıldı, ardından esnaf ziyareti ve taziye ziyaretlerinde bulundu.

Geçtiğimiz hafta İYİ Parti

İYİ Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Nusret Acur, Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü ve ilçe yöneticileri ile birlikte ülke gündemi, Gebze’nin sorunları ve çözüm önerileri hakkında istişarede bulunan Türkkan, Belediye Meclis Üyeleri’nin belediyede, kendisinin de TBMM’de bu konuları dile getireceğini ifade etti.

“ECZACI YAKINIYOR”

Türkkan İlçe Başkanlığı’ndaki programın ardından Gebze’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Türkkan, esnafı ziyaret ederken karşılaştığı manzarayı şu sözlerle ifade etti: “Gebze’de uğradığımız eczanede neden yakınıyor biliyor musunuz eczacı beyefendi. ‘Veresiye ilaç talebi o kadar fazla ki’ diyor. İlgi Sağlık Merkezi’nde ise hastaların en ufak bir şikayetinde, ilçelerde bulunan sağlık ocakları veya aile hekimleri yerine hastaneye gitmelerinin, hastanelerde anlamı olmayan bir yoğunluğa sebep olduğunu anlattı hekim arkadaşlar.”

TAZİYE ZİYARETLERİ

İYİ Partili Türkkan, esnaf ziyaretinin ardından geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Milletvekili Bülent Atasayan’ın ablası için Bülent Atasayan’ın oğlu Alkış Atasayan’a taziye ziyaretinde bulundu. Türkkan ayrıca, Gebze’de geçtiğimiz günlerde eşini kaybeden İYİ Parti Gebze İlçe Muhasibi Yıldız Bora Erten ve oğlu Bedirhan’ı da ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti.