Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Lütfü Türkkan’dan küfür cevabı!

Kocaeli Haber – Bingöl’de bir vatandaşa “Senin bacını s*kerim” dediği görüntüler olay olan İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’dan açıklama geldi. Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklama yayınlayan Türkkan küfür etmediğini, birlikte yürüdüğünü söyledi.

Kocaeli Haber - Bingöl'de

Kocaeli Haber – Bingöl’de bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e ‘Burası Kürdistan’ sözlerine gerekli cevabı vermediği iddiasıyla vatandaşlardan tepki geldi. Bir vatandaş Akşener’e tepkisini dile getirirken İYİ Partili Lütfü Türkkan yeni bir skandala daha imza attı. Türkkan, vatandaşın boynuna sarılarak bir süre dinlediği bu kişiye ağza alınmayacak hakaretlerde bulundu. Şehit yakını olduğunu iddia eden vatandaş o anlarda ‘Türkkan bana bacını s*kerim” diyerek küfür etti’ dedi. Türkkan’ın küfürü kameralara da yansıdı.

BİRLİKTE YÜRÜDÜĞÜNÜ, KÜFÜR ETMEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Bingöl’de bir vatandaşa “Senin bacını s*kerim” dediği görüntüler olay olan İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’dan açıklama geldi. Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklama yayınlayan Türkkan küfür etmediğini, birlikte yürüdüğünü söyledi. Türkkan, “Provokasyon için gönderdiğiniz adamların oyunu bitmedi bir türlü. Bu kez de Akşener’e sosyal medyada küfür ettiği için ceza alan bir provokatöre bırakın herhangi bir kötü ifadeyi, aksine kendisine sarılarak birlikte yürüdüğüm halde bu kez “ağır küfür etti” diye yayınlamışsınız” dedi.

Türkkan’ın küfür ettiği anlar videonun 18. saniyesinde yer alıyor.

İşte o görüntüler: