Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mehmet Ellibeş açıkladı erken seçim olacak mı?

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş erken seçim iddiaları ile ilgili konuştu. Ellibeş “Cuma günü Ali İhsan Yavuz, seçim işleri başkanımız gelecek. Bu demek değil ki erken seçim olacak kasım ayında. Evet seçim var ama zamanında, haziran ayında” dedi.

Ak Parti Kocaeli İl

Sebahattin AydınUğur EnçAk Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş erken seçim iddiaları ile ilgili konuştu. Ak Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un 10 Haziran Cuma günü Kocaeli’ye gerçekleştireceği ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Ellibeş erken seçim olmayacağını da belirtti. Mehmet Ellibeş’in açıklamalarında şu ifadeler yer aldı: “Cuma günü Ali İhsan Yavuz, seçim işleri başkanımız gelecek. Bu demek değil ki erken seçim olacak kasım ayında. Evet seçim var. Ancak 2023 yılının Haziran ayında olacak bu seçim.

SEÇİM BİTER, DÜKKAN KAPANMAZ

Bizler dedik ya bir yakıştırma var Ak Parti teşkilatlarına… Seçim biter bizde dükkan kapanmaz. Ertesi gün toplantılarımız, çalışmalarımız devam eder. Biz hiç ara vermeyiz seçim çalışmalarına. Evet bir sene kaldı seçime. Çok uzun bir süre değil. Yakında seçim koordinasyon merkezlerimizi oluşturacağız. Her sandık için 9 kişilik yönetimlerimiz hazır. Bütün sandıklar için üyelerimiz hazır. Sandıklarda 35 bin kişilik bir ordu ile görev alacağız. Bu üyelerimizle ilgili görevlendirmeleri yaptık. Değişiklikleri gerçekleştirdik ve bütün listelerimizi güncelledik.