Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mehmet Ellibeş aday adayı oldu: Sandıkta Recep Tayyip Erdoğan’ın olacğaının sözünü veriyoruz

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, görevinden istifa ederek AK Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı oldu. Ellibeş, “Bu yolda Cumhurbaşkanımızla birlikte sandığa yansıyacak iradenin AK Parti, Cumhur ittifakı ve Recep Tayyip Erdoğan olacağına söz veriyoruz” dedi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, görevinden istifa ederek

14 Mayıs’ta yapılacak genel seçim öncesi AK Parti’de milletvekili aday adaylık başvuruları 13 Mart tarihi itibariyle başladı. AK Parti’de çok sayıda ismin milletvekili aday adaylık başvurusu yapması bekleniyor. Bu kapsamda aday adayları il binasına giderek adaylık başvurusunda bulunuyor. Bazı isimler de Ankara’da bulunan genel merkeze gidip doğrudan başvurabiliyor.

“SÖZ VERİYORUZ”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, geçtiğimiz ay görevinden istifa etmişti. Bugün il binasına giderek evraklarını teslim eden Ellibeş, resmen AK Parti Kocaeli milletvekili aday adayı oldu. Ellibeş, yaptığı açıklamada, “Milletin partisinin kurulduğu ilk günden itibaren inandığımız yolda cumhurbaşkanımızla bugüne kadar yürüdük. 15 seçimde sandığın iradesi AK parti ve Recep Tayyip Erdoğan olarak Kocaeli ve Türkiye genelinde tecelli etti. İnancımız odur ki aynı iradeyle cumhurbaşkanımızla birlikte tüm sıfatlardan arınmış olarak bu yolda Cumhurbaşkanımızla birlikte sandığa yansıyacak iradenin AK Parti, Cumhur ittifakı ve Recep Tayyip Erdoğan olacağına söz veriyoruz” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP’de mutlak butlan kararı sonrasında yeni dönemin ilk YDK toplantısı
Sıradaki Haber Kılıçdaroğlu’na yakın olan isim YDK Başkanı oldu: Özel dönemindeki ihraçlar iptal ediliyor!