Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mehmet Ellibeş anket sonucu açıkladı: 66 bin kişiye sorduk!

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti 108.Genişletilmiş İl Danışma Meclisi’nde 66 bin kişilik anketlerinin sonucu açıkladı.

AK Parti Kocaeli İl

AK Parti 108.Genişletilmiş İl Danışma Meclisi, bugün geniş bir katılımla KLocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. AK Parti milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubunun katıldığı danışma meclisi, gövde gösterisine dönüştü.

“BİZİ GÖREMEMELERİ NORMAL!”

Programda konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, önemli açıklamalar yaptı. Ellibeş’in konuşmasının satır başları özetle şöyle: “Görüyoruz, duyuyoruz; ‘yahu bir pazara çıkın, milletin içine girin’ diye anlamsız şeyler söylüyorlar. Bizim bütün ilçe teşkilat mensuplarımız, milletvekillerimiz, meclisin ara verdiği yaz sezonu ve hafta sonları dahil olmak üzere her biri her gafta bir ilçede vatandaşımızla, milletle buluşuyor. Hani karşılayamıyoruz diyorlar ya, karşılaşmamız mümkün değil. Onlara yılın 2-3 pazarını bırakıyoruz çünkü. Bizi görmemeleri normal.

CHP’NİN HDP KONGRESİNE KATILMASI

Bakıyorsunuz, programlarında İstiklal marşını bile okumaya gerek görmeyen, şehitlerimiz adına saygı duruşu yerine teröristlerin adına saygı duruşu yapıyorlar. Bu ilke bunlara bırakılmaz. İnandığınız yolda, kalan bir yıllık süreç içerisinde çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.

MEHMET ELLİBEŞ ANKET ÇALIŞMALARINI ANLATTI: DİMDİK AYAKTAYIZ

Anket düzenliyorlar, ‘AK Parti güç kaybediyor’ diyorlar ya. İşte, biz de bir anket yaptırdık. 66 bin kişiye sorulacak yapılan ciddi bir anket. Ve sonuçları elhamdülillah dimdik ayaktasınız, dimdik ayaktayız. Ama bu sizi rehavete sokmasın, gevşemek yok. Hani ekonomik sıkıntı var ya, kimse inkar etmiyor bunu zaten. Biz de bunu milletle beraber yaşıyoruz. Bu sorunları millet ittifakı çözebilir mi diyor, yüzde 65’i hayır diyor. Size düşen, bize düşen ya karında olmamız. Kibirden uzak, tepeden bakmadan siyaseti devam ettirmek.”

Mehmet Ellibes anket sonucu acikladi 66 bin kisiye sorduk 2 Mehmet Ellibes anket sonucu acikladi 66 bin kisiye sorduk