Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mehmet Ellibeş: Böyle özel günde birlik olmayı beceremeyen düşünce iktidar olduğunda nasıl yönetir?

AK Parti Kocaeli Mehmet Ellibeş, AK Parti Darıca İlçe Danışma Meclisi’nde yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, “Kemal Bey ‘Ben Bartın’a hesap sormaya gidiyorum’ diyor. Böyle özel günde bile bir olmayı, birlik olmayı beceremeyen bir düşünce iktidar olduğunda nasıl yönetir” dedi.

AK Parti Kocaeli Mehmet

Özgun imzaAK Parti Danışma İlçe Meclisleri bugün Darıca ile devam etti. Düzenlenen danışma meclisine AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker ve Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, ilçe teşkilatı ve eski il başkanı Mahmut Civelek ve partililer katıldı. Program, Bartın’da meydana gelen maden ocağı patlamasında 41 kişinin vefat etmesi nedeniyle buruk havada geçerken hem müzik dinletisi hem de slayt gösterimleri iptal edildi.

“EN HAZIRLIKLI OLAN MADEN OCAĞI”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, yaptığı konuşmada, “41 şehidimiz var. Başsağlığı diliyoruz. Bu tür kazalar ülkemizde ve dünyada ne ilk ne de son olacak. Bizler, tedbirlerimizi alarak, önlemlerimizi alarak bundan sonra rabbimin takdirine tabi olacağız. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi iş güvenliği noktasında ve diğer alanlarda en hazırlıklı olan bir maden ocağı. Cumhurbaşkanımız ‘Belki dalga geçecekler ama kader’ dedi. Kemal Bey ‘Ben Bartın’a hesap sormaya gidiyorum’ diyor. Böyle özel günde bile bir olmayı, birlik olmayı beceremeyen bir düşünce iktidar olduğunda nasıl yönetir? İnsanız her şeyden önce” dedi.