Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mehmet Ellibeş: Cumhurbaşkanımıza ‘Kocaeli her zamanki yerinde’ diye haykıracağız

AK Parti Derince Danışma Toplantısı’nda konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “28 Ekim’de hep beraber Ankara’ya gideceğiz. Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği vererek ‘Kocaeli her zamanki yerinde’ diye haykıracağız” dedi.

AK Parti Derince Danışma

Özgun imzaAK Parti Derince Danışma Toplantısı bugün Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıya AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Fikri Işık, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve yönetimi, AK Parti Kocaeli önceki dönem il başkanları Şemsettin Ceyhan ve Mahmut Civelek katıldı.

“BUGÜN HALA KIRINTILARI VAR”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Bu partiyi kuran milletimiz. Hiçbir şey Türkiye’de eskisi gibi olmayacak diyerek cumhurbaşkanımızın önderliğinde kurulan partimiz milletimizin gönlünde taht kurdu. Eski Türkiye’de geçmiş dönemde genelkurmay başkanının ismini bilmeyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yoktu. Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’ndan oluşan 5 kişilik heyet vardı; onların da ismini ezberlemiştik. Cumhuriyet Savcısı partiyi kapatacak diye teyakkuz halindesiniz. Vesayet odaklarından bu milleti, Türkiye’yi kurtardı Cumhurbaşkanımız. Bugün hala kırıntıları var.

“BUNUN VEBALİ ALTINDA KALAMAYIZ”

Türk Tabipler Birliği başkanı açıklamada bulunuyor. Silahlı kuvvetlerimiz artık savunma durumunda değil; teröristlerin yuvalarına gidiyor. Orada onları bertaraf ediyor. Türk Tabipler Birliği başkanı ‘Türk askeri kimyasal silah kullanarak teröristleri öldürüyor’ diyor. Böyle bir iftira Türk Silahlı Kuvvetleri için kabul etmiyoruz. Savunma bakanımız envanterde kimyasal silah yoktur diyor. Bunlar kendi ordusuna saldıran pozisyonda. Akabinde ana muhalefet partisinin milletvekili Gürsel Tekin destekliyor. Bu bir örnek bile bizim 2023 seçimleri için önümüze gelecek sandık sonuçlarıyla ilgili bugünden tezi yok daha çok bağlamamız gerekiyor. Böyle bir muhalefete, böyle bir anlayışa bu ülke teslim edilemez. Bunun vebali altında kalamayız. Vicdan muhasebesi yapsanız da geri dönüşü yok. 28 Ekim’de hep beraber Ankara’ya gideceğiz. Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği vererek ‘Kocaeli her zamanki yerinde’ diye haykıracağız.”