Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mehmet Ellibeş: Darbecilerle el ele kol kolalar

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İzmit danışma toplantısında yaptığı konuşmada, “Karşı tarafa baktığınızda Cumhuriyet’i coşkuyla kutlaması gereken taraflar darbecilerle el el kol kolalar” dedi.

AK Parti Kocaeli İl

Özgun imzaAK Parti ilçe danışma toplantıları bugün İzmit ile devam etti. Düzenlenen danışma toplantısına AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve il yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Cemil Yaman, İlyas Şeker, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti MKYK Yedek Üyeleri Davut Coşkun Şiviloğlu ve Serpil Yılmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ve ilçe yönetimi, ilçe başkanları, AK Parti İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri, AK Parti önceki dönem İl Başkanları Mahmut Civelek, Şemsettin Ceyhan ve partililer katıldı. AK Partililer düzenlenen toplantıya yoğun ilgi gösterdi.

“DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Kocaeli’deki muhalefet sayısı AK Parti İzmit’teki üye sayımızdan azdır. Kocaeli teşkilatları her zamanki canlı. Gelecek ile ilgili hayallerimiz, hedeflerimiz var. Karşı tarafa baktığınızda Cumhuriyet’i coşkuyla kutlaması gereken taraflar darbecilerle el el kol kolalar. Darbeler, Cumhuriyet’e vurulan darbelerdir ama muhalefet ve diğer üyeleri ne diyor? Biz iktidara gelirsek darbe girişimine yeltenenlerin her birini salacağız ve görevlerine iade edeceğiz diyor. Buna müsaade edemeyiz. Kemal Bey’in derdi ben bu sorunları temelden çözeceğim diyor. Nasıl yapacaksın diyoruz ‘Benim adım Kemal’ diyor. Durmak, oturmak yok. Seçime bir şey kalmadı. Daha çok çalışacağız. TOGG için Cumhurbaşkanımız ‘Mart’ta yolda olacak’ diyor. Yalan diyorlar.” dedi.