Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mehmet Ellibeş Kılıçdaroğlu’na yüklendi

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kartepe İlçe Danışma Meclisi’nde yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklendi.

AK Parti Kocaeli İl

Özgun imzaAK Parti danışma meclisleri bugün Kartepe ile başladı. 2 Kasım’a kadar sürecek olan ilçe danışma meclislerinde hem teşkilatın beklentileri ve önerileri hem de 2023 seçimleri ile ilgili yol haritası görüşülecek. Bugün Kartepe Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ilçe danışma meclisine AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, AK Parti MKYK Üyesi Serpil Yılmaz, AK Parti MKYK Yedek Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz ve ilçe başkanları katılım gösterdi.

“İKİNCİ YÜZYIL TÜRKİYE’NİN YÜZYILI OLACAK”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş şu ifadelerde bulundu; “Kartepe birinci olduğunu burada gösterdi, bir kez daha. Başkanımız anketlerden bahsetti ya, anketler sandık açılmadan önceki veriler. Şu an itibariyle de sıkıntı görünmüyor ama her şey de tamam mı? Değil. Daha çok çalışmamız gerekiyor. Çok önemli bir seçimin arifesindeyiz. İkinci yüzyıla giriyoruz ve ikinci yüzyıl Türkiye’nin yüzyılı olacak. İnancımızı sahaya yansıtarak vatandaşlarımızın her biriyle buluşarak 2023 seçimlerine gittiğimiz bu yolda vatandaşımızla bütünleşeceğiz. Bu cephe bir telaş içerisinde bu cephenin ülkeye vereceği bir şey yok. Onlar adına haykırdıkları AK Parti karşıtlığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan düşmanlığı var. İçerde ve dışardaki düşmanları.

KILIÇDAROĞLU’NA BAŞÖRTÜ YANITI

Böyle bir tablo içerisinde bizim dik durmamız, Cumhurbaşkanımızı yanında her zamankinden daha çok destek vermemiz lazım. Bunların tek istediklerini ülkenin kaosa sürüklenmesi. Neyse güçlendirilmiş parlamenter sistemiymiş. Böyle bir sistemi tarihin tozlu sayfalarına gömdük; yeni bir sayfa açtık. Dünyada söz sahibi olan ülkemiz, liderimiz var. AK Parti çöküyor diyenler bu tabloları görmeleri gerekiyor. Kemal Bey dün birden bir bomba patlattı; ‘başörtü meselesini çözeceğim’ dedi. Başörtü meselesi çözüleli yıllar oldu. Başörtü meselesi insanların hak ve özgürlükleridir. Benim hakkımdır zaten, karışamazsın. Bununla ilgili hangi meseleyi çözeceksin. Yara kapanalı çok oldu Kemal Bey, günaydın. Müslümanı bu kadar saf ve enayi zannetme. Sonra sandıkta gereken cevabı yine verecektir. Kemal Bey’in öncelikle özür dilemesi lazım. Bize açılan kapatma davası nedeniyle, 28 Şubat’ta bedeller ödedik. Bir röportajda ‘bez parçası’ diyor kendi diliyle. Uyanık olun arkadaşlar ya, cevabını vermeyecek miyiz sandıkta? Başörtü meselesini çözdü AK Parti zaten. “