Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mehmet Ellibeş kimdir? Mehmet Ellibeş’in hayatı

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş kimdir? Mehmet Ellibeş’in siyasi hayatı, Gölcük Belediye Başkanlığı süreci ve daha birçok detay haberimizde…

AK Parti Kocaeli İl

MEHMET ELLİBEŞ’İN HAYATI

21 Ekim 1955 tarihinde Gölcük’te doğan Mehmet Ellibeş, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Gölcük’te tamamladı. Üniversite eğitimini Kocaeli Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Teknik Bilimler Bölümü ile tamamlayan Ellibeş, askerlik görevini Erzurum’da yaptı. Ellibeş evli ve iki çocuk babası.

MEHMET ELLİBEŞ VE GÖLCÜK BELEDİYESİ

Ellibeş, 1978 yılının Mart ayında Gölcük Belediyesi’nde işbaşı yaptı. Tahsilat şefi, muhasebe şefi, hesap işleri müdürü, yazı işleri müdürü gibi görevlerini yapmasının ardından 1989 yılında Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı oldu. Bu süreç 15 yıl sürdü.

Mehmet Ellibes kimdir
Mehmet Ellibeş’in hayatı, belediye ve siyasi tecrübeleri…

MEHMET ELLİBEŞ SİYASİ HAYATI

AK Partili Mehmet Ellibeş, 2004, 2009 ve 2014 yıllarında yapılan yerel seçimlerde Gölcük Belediye Başkanı seçildi. Ellibeş 3 dönem kuralının ardından yeniden ilçe belediye başkanlığı için aday gösterilmedi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’un istifasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından AK Parti Kocaeli İl Başkanı olarak atandı.

Mehmet Ellibeş haberleri için tıklayınız.