Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mehmet Ellibeş Kocaeli Şehir Hastanesi ile ilgili bir tarih daha verdi…

Kocaeli’de uzun yıllardır inşa edilemeyen Şehir Hastanesi’yle ilgili Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş yeniden tarih verdi. Ellibeş inşaat 2022 yılı sonunda tamamlanacağını söyledi.

Kocaeli’de uzun yıllardır inşa

Sebahattin AydınUğur EnçKocaeli’de 2013 yılında ihalesi yapılan, 2015 yılında inşaatı başlayan Şehir Hastanesi’nin açılışı yine ertelendi. 7 yıldır inşaatı devam eden hastanenin teslim tarihi adeta yılan hikayesine döndü. Gama ve Türkerler ortaklığında yapılan hastanenin altıncı kez ertelenen açılışı bu kez 29 Ekim olarak revize edilmişti. 7 yıldır defalarca açılış tarihi verilen, bu tarihlerin hiçbiri tutmayan Kocaeli Şehir Hastanesi için yeni bir tarih verildi.

HASTANE VE TRAMVAY

Uzun süre sonra ilk defa basın mensuplarının karşısına geçen Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş Kocaeli Şehir Hastanesi ile ilgili de konuştu. Şehir Hastanesi ile ilgili “Şehir hastanesi bu sene bitiyor. Yıl sonunda tamamlanacak” diyen Mehmet Ellibeş hastaneye gidecek olan tramvayla ilgili de “Tramvay yeniden ihaleye çıkacak. Maalesef zaman alacak” dedi.