Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mehmet Ellibeş: Pensilvanya bir şey hatırlatıyor ama…

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Kandıra İlçe Danışma toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ABD ziyaretiyle ilgili yaptığı konuşmada, “Amerika’nın yolunu tutmaya başladı. Pensilvanya üzerinden geçerek bir yere gitti. Pensilvanya bir şey hatırlatıyor ama ne hatırlatıyor çıkartamadım” dedi.

AK Parti Kocaeli İl

Özgun imzaAK Parti Kandıra İlçe Danışma toplantısı bugün Turan Güneş Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Düzenlenen programa AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve yönetimi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti MKYK Yedek Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, ilçe başkanları ve yönetimleri, AK Parti Kocaeli geçmiş dönem İl Başkanı Mahmut Civelek, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak ve partililer katıldı.

“KANDIRA İÇİN HER ZAMAN YAŞADIĞIMIZ DURUM”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi, “Gerçekten bu tablo Kandıra’nın Cumhurbaşkanımıza, AK Parti’ye olan desteğinin en samimi fotoğrafı. Kandıra için her zaman yaşadığımız bir durum. Bundan 21 yıl önce ‘Bundan sonra Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır’ diyerek siyasi hareketi yeni kanla buluşturdu. Eser ve hizmet siyaseti noktasında verdiği sözlerin her birinin yerine getirmenin samimi gayreti içerisinde olduk. Milletimiz, eser ve hizmet noktasında alması gereken eserleri aldı ve bu noktada ikinci yüzyıla doğru yürüyoruz. Bu eserlerin kazandırılmasında Cumhurbaşkanımız ve AK Parti hükümetlerinin aldığı en büyük destek teşkilatlarımız ve milletimiz oldu.

“PENSİLVANYA BİR ŞEY HATIRLATIYOR AMA…”

Muhalefet, son bir yıldır hareketlenmeye başlamıştı. Sebebi de şu: pandemiden başlayan ve Rusya’nın Ukrayna’nı işgaliyle zirveye çıkan kaotik ortam dünyada ve bunun sonucunda ekonomi alanında tüm dünyayı sarsan bir ekonomik türbülans oluştu. Bu olumsuz oluşumun Türkiye’yi etkilememesi mümkün değil. Geçici süreli olan toplumumuzun hayat pahalılığı, enflasyon, Türk parasının değerinin düşmesi gibi nemalanarak, yalan yanlış ve algı üzerine bir siyaset oluşturmaya başladı. Cumhurbaşkanımız en az şekilde etkilenmeleri için gerekli önlemleri alarak bugüne kadar geldik. Muhalefetin elindeki tek malzeme buydu; bu da etkisini azaltmaya başlayınca muhalefet hepten şaşırttı. Amerika’nın yolunu tutmaya başladı. Pensilvanya üzerinden geçerek bir yere gitti. Pensilvanya bir şey hatırlatıyor ama ne hatırlatıyor çıkartamadım.

“ANKETLERDE YÜZDE 41.9”

Türkiye’nin ikinci yüzyılını yönetecek kadrolarını belirlenecek seçime gidiyoruz. İkinci yüzyıl, Türkiye’nin yüzyılı olacak. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Cumhur İttifakı olarak biz, millet yönetecek. Bundan en ufak tereddüdümüz, şüphemiz yok. Cumhurbaşkanımızın teşkilattan beklentisi var. Milletimizle dertlenmek. Zaten bunu sürdürüyoruz. 2023 yılı için çalışmalarımızı daha çok sürdüreceğiz. Kandıra’da, Kocaeli’de bir sorunumuz yok. Anketlerde yüzde 41.9’a çıkması muhalefeti çıldırtıyor. Bugüne kadar girdiğimiz her seçimden aldığımız oydan daha fazla oy alıp seçileceğiz.