Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mehmet Ellibeş: Seçimi kazanmak mecburiyetindeyiz

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Kartepe İlçe Danışma Meclisi’nde yaptığı konuşmada “2023 seçimini en güçlü şekilde kazanmak mecburiyetindeyiz. 2023 seçimleri aldığımız oylardan daha fazla oy alacağımız seçim olacak” dedi.

AK Parti Kocaeli İl

Özgun imzaAK Parti danışma meclisleri bugün Kartepe ile başladı. 2 Kasım’a kadar sürecek olan ilçe danışma meclislerinde hem teşkilatın beklentileri ve önerileri hem de 2023 seçimleri ile ilgili yol haritası görüşüldü. Soru-cevap kısmının basına kapatıldığı ilçe danışma meclisine AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, AK Parti MKYK Üyesi Serpil Yılmaz, AK Parti MKYK Yedek Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz ve ilçe başkanları katılım gösterdi.

“BU MİLLET GEREĞİNİ YAPACAKTIR”

Programda konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “2023 seçimini en güçlü şekilde kazanmak mecburiyetindeyiz. 2023 seçimleri aldığımız oylardan daha fazla oy alacağımız seçim olacak. Bu millet sandıkta gereğini yapacaktır” dedi.