Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mehmet Ellibeş, taksicilerle iftar yaptı

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, taksicilerle iftar yaptı. Ncity Taksi Durağı’nda gerçekleşen iftarda konuşan Ellibeş, “Taksi, bizim için sadece bir yerden bir yere gitmemizi sağlayan araç değil, çoğu zaman en yakınlarımızın hayatını emanet ettiğimiz dostlarımız” dedi.

AK Parti Kocaeli İl

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Ramazan ayında da esnafın yanında olmaya devam ediyor. Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Faruk Demir, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney ve yöneticilerle birlikte dün Ncity Taksi Durağı’nda iftar yaptı. Dualar eşliğinde oruçların açıldığı iftarda çorba ve pide ikramı oldu.

ÇAY SOHBETİ

Yemeğin ardından çay eşliğinde sohbetin daha da koyulaştığı iftarla ilgili konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Ramazan Ayı, huzur ve bereket ayıdır. Bu kutsal günlerin manevi iklimini her yerde vatandaşımızla, esnafımızla birlikte yaşıyoruz. Bu noktada toplumun aynası olan, sadece bir yerden bir yere ulaşmak için araç olarak görmediğimiz, çoğu zaman en yakınlarımızın hayatını emanet ettiğimiz dostlarımız, taksici esnafımızla da iftarımızı yaptık. Bizlere eşlik eden değerli dostumuz Faruk Demir’e de teşekkür ediyorum. Her gün yoğun trafikte görevlerini en iyi şekilde yerine getirmek için uğraşan taksici esnafımıza da kolaylıklar diliyorum” dedi.

Mehmet Ellibes taksicilerle iftar yapti Mehmet Ellibes taksicilerle iftar yapti 2