Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mehmet Ellibeş’in mazbatasını Şahin Talus aldı

AKP Kocaeli İl Teşkilatı, bugün Kocaeli Adliyesi’nde mazbata aldı. Törene İl Başkanı Mehmet Ellibeş Koronavirüs rahatsızlığı nedeniyle katılamadı. Mazbata Şahin Talus tarafından alındı.

AKP Kocaeli İl Teşkilatı,

Kongresini yapan AKP Kocaeli Teşkilatı, bugün Kocaeli Adliyesi’nde mazbata aldı. Mehmet Ellibeş, Koronavirüs tedavisi nedeniyle mazbata törenine katılamadı. Mazbata Şahin Talus tarafından alındı. Talus, konuşmasında şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleşen 7.Olağan İl Kongremizi partimize yakışır şekilde gerçekleştirmekten onur duyuyoruz.  Bu başarı, kuruluşundan bu yana partimize hizmet vermiş teşkilat mensuplarımızın ve onların emekleriyle oturmuş kurumsal yapının başarısıdır.
AK Parti Kocaeli İl Başkanlığının 15 günde 10 ilçe kongresini tamamlayıp, 24 günde İl Kongresine hazırlandığını bir kez daha hatırlatmak isteriz.

“CUMHURBAŞKANINA TEŞEKKÜR”

Siyasi açıdan bu başarıyı kıskananlar olduğunu ve iftiralarla bu başarıyı karalamak istediklerini görüyoruz. Ama milletimiz her şeyin farkında. Milletimizi düşünen, sorunlarıyla gerçek anlamda ilgilenen tek partinin AK Parti olduğunu görüyor ve biliyor. Bu nedenle AK Parti’nin güçlü olmasını önemsiyor.  Çok yoğun dünya ve ülke gündemi arasında kongremize teşrif ederek, hem bizleri hem de gerçekleştirdiği toplu açılış töreniyle ilimizi onurlandıran Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, tüm katılımcılara ve değerli delegasyona teşekkür ediyoruz. Gelemeyip çiçek gönderen, tebrik mesajları ileten bütün siyasilere de teşekkür ediyoruz. Bizleri siyasi nezaketleriyle onurlandırdılar.

“ELLİBEŞ 10 GÜN DAHA YOK”

Tabi kongremizin üzücü tarafı İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’in sağlık tedbirleri açısından kongreye katılamamış olmasıdır. Kongreye şahsen katılamamış olsa da bu kongrenin başarıyla gerçekleşmesinde en büyük paya sahip İl Başkanımız daima süreç boyunca manevi desteğini bizden hiç eksik etmemiştir. Son test sonucu pozitif çıktığı için 10 gün daha aramızda olamayacak. Başkanımız bildiğiniz gibi çalışmayı çok sevdiğinden, mazbata için daha fazla beklemeye gerek yok diyerek bu görevi bize bıraktı. Mazbatayı bugün alarak hemen çalışmalarımıza başlayacağız. İl Başkanımız da bizlerle canlı yayınla toplantılarda olacak. Kongremizin bir kez daha şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Mazbata törenimizi İl Başkanımız olmadığı için sade yapmayı uygun gördük. Bu vesile ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 37.Kuruluş Yıldönümü ile Azerbaycan’ın Karabağ’daki zaferini bir kez daha kutluyoruz.”

Ellibes Mazbata Sahin Talus