Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mehmet Ellibeş’ten Kılıçdaroğlu’na: Allah seni ıslah etsin ya

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili, “Bay Kemal “Türkiye uyuşturucu cenneti oldu” diyor. Allah seni ıslah etsin ya” dedi.

AK Parti Kocaeli İl

Özgun imza

4 Ekim’de Kartepe ile başlayan AK Parti ilçe danışma toplantıları bugün Gölcük ile sona erdi. Bugün Gölcük Kavaklı Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, AK Parti MKYK Yedek Üyeleri Davut Coşkun Şiviloğlu, Serpil Yılmaz, ilçe başkanları, AK Parti Kocaeli önceki dönem il başkanları Mahmut Civelek, Şemsettin Ceyhan ve partililer katıldı.

“İÇİNDEN İKİ PARTİ ÇIKMIŞ…”

Programda konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş şu ifadelerde bulundu; “Geçen ilçe danışma meclisinde dedim ki muhalefetin inanışına göre bugün AK Parti’nin çok oy kaybetmesi, anketlerde dibe çakılması gerekiyor. Neden? İçinden iki parti çıkmış, pandemiden sonra sıkıntılar var diyorlar inanışlarına göre. Ben şu anda anketlerde yüzde 41.9 deyince hemen muhalefetten ses gelmeye başladı. Bir oda başkanı Türk Silahlı Kuvvetleri’ne PKK teröristlerine karşı PKK kanalına bağlanarak ‘kimyasal silah kullandılar’ diyor. Bu iftiranın sonucunda en güçlü desteği CHP’nin milletvekillerinden alıyor.

“ALLAH SENİ ISLAH ETSİN YA”

Bay Kemal “Türkiye uyuşturucu cenneti oldu” diyor. Allah seni ıslah etsin ya. Jandarması, polisiyle canhıraş bir mücadele içerisindeyiz. Böyle bir konuda bile ana muhalefet lideri bunlara destek veriyor. İftirayı, gözünü kırpmadan yapabiliyor. Bunların demokrasi inancı bu kadar. Baktılar ki bu millet sandıkta bunlara yine yetki vermeyecek; AK Parti, Cumhur İttifakı, Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanacaklarını hissettikleri an demokrasiyle olan bağlarını koparabilirler.  Bir türlü yerli ve milli olamayan muhalefete bu ülke teslim edilmez. Bunun vebali büyük olur. Tek çare Cumhurbaşkanımızın etrafında güçlü bir şekilde kenetlenmek. Gölcük, 15 seçimde de sandıkta iradesini AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan olarak yansıttı. Gene yansıtır. Kendi evimde, horoz kendi çöplüğünde rahat ötermiş. Gölcük hepimizin, Kocaeli hepimizin. Biz, sandıkta en güçlü şekliyle AK Partiyi oylayacağız.”