Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mehmet Ellibeş’ten muhalefete veryansın

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, yaptığı basın toplantısında muhalefete yüklendi.

AK Parti Kocaeli İl

Sebahattin AydınUğur EnçAK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, uzun zamanın ardından bugün basın mensuplarıyla bir araya geldi. Ellibeş, gündeme dair açıklamalar yaparak gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Ellibeş, şöyle konuştu: “Belirli aralıklarla bu birlikteliği hep arzu ediyoruz ancak başaramadık. Son pandemi zaten bunun en büyük etkilerinden biriydi. Buluşamadık. Arkadaşlarla farklı bir ortamda, samimi bir ortamda bir araya gelelim diye düşündük, sizlerle buluştuk. İl başkanlığı görevime 24 Mayıs 2019’da gelmiştim. Daha dün diye tabir edeceğim bir zaman içinde bu görev bana sayın Cumhurbaşkanımız tarafından tebliğ edildi. 2020 yılında da kongre sürecimizde genel başkanımız, sayın cumhurbaşkanımız tarafından yeniden görevlendirildim.

15 SEÇİM

Kadın ve gençlik kollarımızla birlikte milletimizin yanında olduk. Aslında AK Parti’yi kuran milletimizin ta kendisi bunu herkes biliyor. 20 yıllık süreç içerisinde cumhurbaşkanımızın liderliğinde 15 seçim yaşadık. 15 seçim sonucunda da sandıkta milletimizin kurduğu partimize, sayın cumhurbaşkanımıza tam destek çıktı. Bu gerçeği hiç unutmuyoruz. Siyaseti millete rağmen değil, milletimizle birlikte yapma gayreti içinde olduk. Bu gayrete de devam edeceğiz. Milletimiz önüne her sandık geldiğinde iradesini Ak Parti ve sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olarak yansıtmıştır. Teşekkür ediyorum.

MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ

Biz pandemi döneminde bile teşkilat çalışmalarımızı pandemi koşullarına göre tedbirler alarak devam ettik. Milletimizin yanına mutlaka uğradık. Telefon açtık. Ailelerle buluştuk. Esnafımızla beraber olduk. Çünkü belli esnaf gruplarımız pandemi içerisinde çok büyük sıkıntılar yaşadılar. Belli dönemlerde STK’larla ve halkla buluşmayı sürdürdük. Pandemi koşullarına uygun olarak bunları yaptık.

MUHALEFET SAMAN ALEVİ

Muhalefet partisi temsilcileri bizi milletten kaçmakla, milletin içine girmemekle dahi suçladı. Aksine biz her gün il ve ilçe teşkilatlarımızla milletimizle birlikteydik. Meclisin tatil olduğu zamanlarda milletvekillerimiz sürekli sahadaydı. Biz il yönetimi olarak milletvekillerimize Cuma, cumartesi, Pazar günleri düzenli görevlendirmeler yapıyoruz. Buna rağmen anlam veremediğim bir şekilde muhalefet temsilcileri bizleri sahaya inmemekle suçladı. Biz aslında onları çok sık göremedik tam aksine. Saman alevi gibi bir görünüp bir kayboldular. Ama bizi görmeye devam edecekler.

ÇÖZÜM RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Hayat sıkıntılarının şu anda farkındayız. Enflasyon, döviz bunların hepsinin farkındayız. Bu sıkıntılar var diye bizim milletimizden uzak durmamız söz konusu olamaz. Bu sıkıntılarla ilgili milletimizle de istişare ediyoruz. Milletimiz genel olarak bu sorunların çözümünün genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte olacağı konusunda hem fikir. Biz çalışmaya devam ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de devam edeceğiz.

MUHALEFET ELEŞTİRİSİ

Biz muhalefete inanıyoruz. Demokrasi ile taçlandırılmış bir rejim. Cumhuriyet rejimi. Bu tartışılmaz. Biz demokraside iktidar kadar ciddi ve güçlü bir muhalefetin önemini biliyor ve bunun kabul ediyoruz. Ama maalesef biz burada Türkiye’de böyle bir muhalefeti yakalayamıyoruz. Muhalefetin her türlü eleştirilerine açığız. Varsa bir sıkıntıyı paylaşmak, bunu paylaşırken de çözüm önerilerini dinlemek isteriz. Ancak biz böyle bir muhalefet göremiyoruz. Bağırmak, çağırmak, gerilim ve kaos yaratmak… Bunlarla karşı karşıyayız. Bizi yıpratmak için her türlü dezenformasyona başvuruluyor. Bugün bir suçlamada bulunuyorlar, belgeleri ile aksini ispat ediyoruz ancak buna da inanmıyorlar.”