Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mehmet Ellibeş’ten Şanbaz Yıldız’a Cedit cevabı: Ortağın İzmit Belediyesi iki sene oyaladı

Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi’nin halen tamamlanmamış olması nedeniyle iktidarı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni eleştiren İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’a cevap veren AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Şanbaz başkanım, bu İzmit Belediyesi’nin işi miydi? Senin iki sene ittifak ortağın olan İzmit Belediyesi ve yönetimi iki sene oyaladılar” dedi.

Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi’nin

Özgun imzaİYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız bugün il binasında İYİ Parti Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Fevzi Canbaz, Nurcan Acaroğlu Göktaş, Nurettin Bulut ile birlikte basın açıklaması gerçekleştirdi. Yıldız, yaptığı açıklamada Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi üzerinden iktidarı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirerek “2 yıl önce başlayan Cedit Mahallesi Projesinin bu yıl bitirilmesi gerektiğini vurgulayarak şu ifadelere yer verdi: “2 yıl önce bu yıl bitirilmesi düşünülen bin 400 konutluk Cedit Mahallesi’ndeki yapılaşma ne oldu? 3 müteahhit geldi. İkisi de enflasyona dayanamayıp bırakıp gitti. İktidarın Kocaeli’deki temsilcileri buna karışamayız deme şansları yok. Burada çok ciddi bir sorumluluk ve ihmal var. 2 yıl önce yapım izni alındı bu yılın sonunda teslim edilmesi gereken konutların yapımına hala başlanmadı. Bu kadar insanın mağduriyetini nasıl giderecekler?” ifadelerine yer verdi.

“İZMİT BELEDİYESİ İKİ SENE OYALADI”

Şanbaz Yıldız’a AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Körfez İlçe Danışma Toplantısında cevap verdi. Ellibeş, “Şanbaz Başkan, Cedit’ten yola çıkarak hem bizi hem de Büyükşehir belediye başkanımıza ateş etmiş. Şanbaz başkanım, bu İzmit Belediyesi’nin işi miydi? Senin iki sene ittifak ortağın olan İzmit Belediyesi ve yönetimi iki sene oyaladılar. Yapmak isteyen başkanımızın da önünü kesmeye çalıştılar. İki sene boşa gitti ya. İş, İzmit Belediyesi’nin, belediye kimin CHP’nin. Sen de ortağısın. Ona hesap sor önce. Neden yapmadın? 30 Eylül’de yer teslimi yapıldı. Yüzde 98 hak sahipleriyle anlaşıldı. Ayda 1700 lira hak sahiplerine kira yardımı yapılıyor ve 650 gün sonra teslim edilecek. Neden halkı yanlış bilgilendiriyorsunuz?” dedi.