Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mehmet Ellibeş’ten Şanbaz Yıldız’a şehir hastanesi cevabı: Git bir gör; izle

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ın Kocaeli Şehir Hastanesi eleştirisine cevap veren AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Doğru açılışı gecikti; sebepleri var. Bardağın dolu kısmına bakalım ya. Dolu kısmını hiç görmeyecek miyiz? Git bir gör; izle. Muhalefet il başkanı başarısızlığın hikayesi olarak lanse etmeye çalışıyor” dedi.

İYİ Parti Kocaeli İl

Özgun imzaAK Parti Kocaeli İl Başkanı ve milletvekilleri geçtiğimiz gün yapımı devam eden Kocaeli Şehir Hastanesi’ni ziyaret etti. 1 Ocak 2023’te açılacağının duyurulmasının ardından İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, yazılı açıklama yaptı. Yıldız, “Kocaeli Şehir Hastanesi’nin ihalesi 2013 yılında gerçekleştirildi. Çalışmalara 2 yıl sonra başlayabildiler. Onlarca kez iş durdu. İşçilerin ücretleri ödenmedi. Eylemler yapıldı. Sağlıkta çağ atlattıklarını iddia eden hükümet temsilcileri ise dut yemiş bülbüle döndü. Bunlar, Kocaeli’de beceriksizliğin kitabını yazdılar. Tam 10 yıldır bir hastaneyi yapamadılar. Burada herkesi mağdur ettiler. Müteahhitten taşerona işçiden toptancıya kadar herkes zor duruma düştü” dedi.

TÜRKİYE’NİN İKİNCİ YÜZYILI BAŞLIYOR

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Başiskele İlçe Danışma toplantısında Yıldız’a cevap verdi. Ellibeş, şu ifadelerde bulundu; “21 yıla nasıl geldiğimizi unutmayalım. Bir lider ‘Bundan sonra Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ dedi ve bu sözü hiç unutmadı. 21 yılda bunları başarmak her lidere nasip olmaz. Bu başarının temelinde mutlaka Recep Tayyip Erdoğan’ın varlığı tartışılmaz. 21 yıldır dik duran, kol kola yürüyen teşkilat mensuplarımız ve milletimizin en büyük güç kaynağı olan Cumhurbaşkanımızın yanında oldunuz. Türkiye’nin ikinci yüzyılı başlıyor ve Cuma günü inşallah izleyeceğiz. Bu yüzyıl Türkiye’nin yüzyılı olacak.

ONLAR GÖRMESE MİLLET GÖRÜYOR

Muhalefet ile ilgili konuşmak istiyorum. Böyle bir anlayış nasıl millete hizmet edecek. Şehir Hastanesi’ni ziyaret ettik. Doğru açılışı gecikti; sebepleri var. Bardağın dolu kısmına bakalım ya. Dolu kısmını hiç görmeyecek miyiz? Git bir gör; izle. Muhalefet il başkanı başarısızlığın hikayesi olarak lanse etmeye çalışıyor. Gerçekten samimiyet testinden geçiyor insanlar. 200 yataklı hastaneden bahsediyoruz. Aynı anda 60 ameliyatın yapılacağı bir hastaneden bahsediyoruz. Ömürlerinde sağlık ocağı bile açmadıkları için hayal edemiyorlar. Onlar görmese de millet görüyor. Görüyor ki 21 yılda yapılan tüm seçimlerde AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan dedi. Görmesinler, onların görmelerine ihtiyacımız yok. Bu muhalefete ülkeyi teslim etmemek için çok çalışacağız. Recep Tayyip Erdoğan Başiskele’de geçmişte olduğu gibi en yüksek oyu alacaktır.”

EN YÜKSEĞİNİ 2023 SEÇİMLERİNDE ALACAĞIZ

Geçen ay il başkanları toplantısında bizlere hitap ederken çok net ve kendinden emin bir cümle sarf etti. ‘Bugüne kadar yapılan seçimlerde aldığımız oylardan en yükseğini 2023 seçimlerinde alacağız’ dedi. Kime güvenerek? Size, millete güvenerek dedi.”