Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mehmet Ümit Küçükkaya Kılıçdaroğlu’na seslendi

CHP İzmit İlçe eski Başkanı Mehmet Ümit Kuçükkaya, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na “Size doğruyu söylemiyorlar” dedi.

CHP İzmit İlçe eski

CHP İzmit İlçe eski Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, dikkat çeken bir çıkış yaptı. Küçükkaya, sosyal medya hesabından Kemal Kılıçdaroğlu’na seslendi ve “6’lı masa olayıyla siz vakit kaybetmeyin” dedi. Paylaşımında şunları söyledi: “Sayın Genel Başkanım sizi oyalıyorlar, size vakit kaybettiriyorlar. Yanınızda her kim veya kimler var ise size doğruyu söylemiyorlar. 4.12.2021 tarihinde Türkiye’ye umut veren Mersin Mitinginden bu fotoğrafınız. İktidarın tüm engellemelerine rağmen siz alana çıkıp milyonlarca vatandaşımıza yoksulluğumuzun bu coğrafya için kader olmadığını haykırdınız.

ACI ÇEKİYORUZ

İkinci fotoğraf ise eylül ayından günümüze ürünlerdeki artışlar ve oranları. Bilenler bilir işimle ilgili bir şey paylaşmam pek ama bu fiyatlara artık üreticilerin dayanacak gücü kalmadı. Bu fiyatlarda 30/40 lira olan patlıcan, 25 tl/kilo olan domates yok. Elektrik, doğalgaz hiçbir şey yok. Müşterilerimden zam istemeye utanıyorum artık ama üretmenin hiçbir anlamı kalmıyor. Vergisini veren, istihdam sağlayan biri olarak acı çekiyoruz.

6’LI MASA ÇIKIŞI

Lütfen Genel Başkanım yalvarıyorum size. Kamlumbağa hızıyla ilerleyen ve içinde Atatürk bile olmayan 6’lı masa olayıyla siz vakit kaybetmeyin. Verin bir görevlendirme masa devam etsin. Vatandaş isyanın eşiğinde. Mersin mitinginden itibaren kaybedilen zaman 4 ay. Keşke kaybedilen zamanda kapatılan şeker fabrikaların önünde Turhal’da Afyon’da mitingler yapsaydık, üretilemeyen boş ayçiçek tarlasında Trakya’da mitingler yapsaydık, ölen hayvancılığın izlerini sürseydik Doğu Anadolu’da. Emin olun Geliyor Gelmekte olana hız verirdiniz. Ve maalesef şu an hala GİDİYOR GİTMEKTE olan aşamasında dövünüp durmazdık.

Son olarak biliyorum sizde insansınız her şeyi sizden beklemek haksızlık olur lakin kadronuzda size yakın bile olsa ilgi çekecek vekilleriniz yok.”

mehmet umit kucukkaya