Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Melih Gökçek Kocaeli’yle ilgili fena çuvalladı!

Fırtına sonrası Eskihisar sahilindeki balıkçıların çöp temizliği yapmasını haberleştiren Beyaz Gazete adlı yayın organının haberini paylaşan Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, Gebze’yi İzmit Belediyesi’ne bağlı sanıp CHP’ye yüklenmeye çalıştı.

Fırtına sonrası Eskihisar sahilindeki

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, sosyal medyada Kocaeli’yle ilgili bir paylaşım yaptı. Fırtına sonrası Eskihisar sahilindeki balıkçıların çöp temizliği yapmasını haberleştiren Beyaz Gazete adlı yayın organının haberini paylaşan, Gökçek gafa imza attı.

GÖKÇEK İZMİT BELEDİYESİ SANDI

Beyaz Gazete haberi paylaşırken, “CHP’li İzmit Belediyesi çöplük içinde kaldı! Balıkçılar isyanda! ‘Kontrol sıfır, kimse denetlemiyor. İzmit Körfezi artık pislik içinde.” notunu düştü. Gökçek ise bu paylaşımı, “CHP’li belediyelerin genel karekteri…” diye yorumladı.

CHP KOCAELİ’DEN CEVAP GECİKMEDİ

CHP Kocaeli İl Başkanlığı ise Gökçek’e cevap vererek, “Başkanınıza bir telefon edip görüntülerin CHP’li değil AKP’li Gebze Belediyesi’ne bağlı Eskihisar’dan olduğunu ve kıyı şeritlerinin yine AKP’li Büyükşehir tarafından denetlendiğini izah etmek ister misiniz yoksa biz mi kendisini selamlayalım” notunu düştü.

CHP kocaeli melih gokcek melig gokcek