Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Meral Akşener: Benim yaşımda kızlar Kocaeli’de Leyla Hanım’a benzemeye çalışırdı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yaptığı konuşmada, “Leyla ablayı hatırlattınız. Ben de ona benzemeye çalışırdım. Benim yaşımda kızlar Kocaeli’de Leyla Hanım’a benzemeye çalışırdı. Siz başardınız, Allah sizi utandırmasın ama bu ucube sistem değişmediği takdirde bunların da hiçbir manası kalmayacak” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in 41 ayda yaptıkları projeleri anlattığı programa katıldı.Düzenlenen programa İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Hürriyet’in yanı sıra İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Demokrat Parti Kocaeli İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, İYİ Parti GİK Üyesi Cumali Durmuş, partilerin ilçe başkanları, CHP Kocaeli eski Milletvekili Hikmet Erenkaya, KOTO Başkanı Necmi Bulut, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, dernek temsilcileri ve partililer katılım gösterdi.

“BEN DE ONA BENZEMEYE ÇALIŞIRDIM”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Leyla Atakan ile ilgili yaptığı konuşmada, “Leyla ablayı hatırlattınız. Ben de ona benzemeye çalışırdım. Benim yaşımda kızlar Kocaeli’de Leyla Hanım’a benzemeye çalışırdı. Siz başardınız, Allah sizi utandırmasın ama bu ucube sistem değişmediği takdirde bunların da hiçbir manası kalmayacak. Onun için eğer bu iddia, bu inanç, kararlılıkla gittiğimiz taktirde inanıyorum ki 13’üncü Cumhurbaşkanı bizim aday gösterdiğimiz kişi olacaktır. Ben sizden razıyım” dedi.