Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Meral Akşener İzmit’ten seslendi: Kandıra çiftçisi ayakta mı acaba?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İzmit Alemdar Caddesi esnaf gezisi öncesi yaptığı konuşmada, “Kardeşim dedi ki ‘Kandıra çiftçisinden selam getirdim.’ Kandıra çiftçisi ayakta mı acaba? Kandıra köylüsü ayakta mı acaba” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kocaeli’de bir dizi esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Çayırova, Darıca esnaf ziyaretlerinin ardından Akşener’in son durağı İzmit oldu. İzmit Alemdar Caddesi’nde Akşener’i partililer karşılarken Akşener, kalabalığa karşı konuşma yaptı.

“KANDIRA ÇİFTÇİSİ AYAKTA MI ACABA?”

Akşener, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; “Buraya geldiğimde nerelere gittim anlatamam. Biliyorum ki o alışkanlıklar, o gelenekler sürüyor. Allah’a şükürler olsun ki burada doğmuşum. 20 Ocak 2020’den beri esnaf esnaf, il il, cadde cadde geziyorum. Pandemi yoktu ve ekonominin kırılan dönemiydi. O esnaf gezisinde o kadar çok şey öğrendim ki bütün siyasetçilere, genel başkanlara tavsiye ederim o dükkanlara girsinler. O dükkanların içindeki her acının vurduğu insanlarla karşılaşacaklar. Kardeşim dedi ki ‘Kandıra çiftçisinden selam getirdim.’ Kandıra çiftçisi ayakta mı acaba? Kandıra köylüsü ayakta mı acaba?

“SARAYINDAN ÇIK ERDOĞAN”

Uzun zamandır bu ülkede ceketimi koysam seçilirim şapkamı koysam çekilirim diye bir siyaset anlayışı var. Oculuk buculuk düşüncesi ile bir siyaset var. Bunun kime ne faydası var? Buraya bütün genel başkanlar gelecek. Siz oyunuzun kıymetini bilin. Emeklinin hali perişan. Sarayından çık Erdoğan. Sarayından çık! Milletin adamı olarak buraya geldin. Ey Kasımpaşalı Erdoğan açlığın yolsuzluğun ne olduğunu bilirdin. Ama şimdi ah olsun.

“BU HARAMİ SİSTEM SANDIKTA BİTECEK”

İftiralarından yılmadık yılmayacağız. İhtiyaç sahibinin yanında olmaya devam edeceğiz. Bir devletin görevi gence iş bulmak iş. 24 milyarı tanıdık deyip cebe koyarsanız çiftçi gübre alamaz gübre. Bugün geldiğiniz noktada yüzlerce odalı yerlerde yaşıyorsunuz. Bu harami sistem sandıkta bitecek. Asgari ücretin bugün şartlarına göre belirlenmesi lazım. Burada size bir söz vermek istiyorum. O sandıkları koruyacağımıza söz veriyorum.”