Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Meral Akşener Kocaeli’de konuştu: Bunlar kafayı yedi!

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün ‘Millet Buluşması Mitingi’nde Kocaelili vatandaşlarla buluştu. Önce Mansur Yavaş, ardından Meral Akşener vatandaşlara seslendi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı
SEBO İMZA
Nazim Ozgun Erbulan 1

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün ‘Millet Buluşması Mitingi’ adı altında vatandaşlarla buluştu. Sekapark’ta bulunan Kocaeli Kongre Merkezi miting ve etkinlik alanındaki miting alanındaki buluşmada ittifak bileşenleri ve destekçileri alanda yerini aldı. Kılıçdaroğlu alana 17.08 saatlerinde giriş yaptı. İlk konuşmayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yaptı.

“BEN BU ŞEHRİN KIZIYIM”

Yavaş’ın ardından sahneye İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener sahneye çıktı. Akşener, özetle şunları söyledi: “Doğduğum şehirde olmak nasıl güzel bir his anlatamam. Her birinizi selamlıyorum. Burada olmanız çok büyük vebal. Allah beni sizlere karşı utandırmasın. Şimdi 13. Cumhurbaşkanımız konuşacak. Ben nasıl olsa bu şehrin kızıyım. Çok uzun tutmayacağım. Evet bir mührü Kemal’e bir oyunuzu Meral’e vuracaksınız.

SANKİ DÜŞMANLA SAVAŞ

İzmitli herkese kalbini açar, ekmeğini paylaşır. Kocaeli, Türkiye’den gelen herkesin şehridir. İzmitli olmak İzmit’te doymaktır. Bir seçime gidiyoruz. Sanarsınız cenge cenge gidiyoruz. Seçim bir bayramdır. Gençler çok şanssızsınız. Bizler seçmen velinimettir diyen siyasetçileri gördük. Sanki düşmanla savaşa gider gibi seçim konuşması yapılıyor. Cumhuriyet Halk Partililerden birer tanecik oy isterim. İşin latifesi bir tarafa. Bir bakan halen bakan. Bekir Bozdağ. Sizin hemşeriniz gereğinin asosunu yapıyor. Biz kazandığımızda FETÖ kazanacakmış. Bir güldüm. Ben 8 sene meclis yönettim. Bu arkadaş konuşmaya çıkar bir anlatır. En derin saygılarını iletirdi.

HABUR’U HATIRLATTI

Şimdi Cumhurbaşkanı diyor ki ‘İşgalciler kazanır’ tarihten haberi yok. Bu memleket hele İzmit, işgal güçlerini canlarına pahasına kovmuştur. Bu arkadaşlar istiklal mücadelesi veriyormuş. Peki Habur’da yapılan ihaneti ne yapacağız. Ben 15 yıllık hocalık yaptım. İki öğrencim, Kürt öğrencilerim aradı. Bu teröristler rahatsız olmasın diye o salonlardan Atatürk fotoğraflarını kaldırdılar karşı çıkın. Şimdi çıkmış diyor ki, ‘İşgal güçleri kazanacak’. Bu kutuplaştırmadır. Ankara’da bir de jeliboncu arkadaş var. Bir de dinazora düşkün bu arkadaş. Şimdi o Anka Park’ta dinazorları yolmuşlar. 16 milyar nereye gitmiş belli değil. Mansur Yavaş ne yaptı? 4 Yılda 5 milyar lira para kazandırdı sadece çiftçiye. Hesap edin hırsızlık kesildiğinde neler olacak?

14 Mayıs’ta bu meydanı dolduracak tüm kardeşlerim dahil bize oy versin vermesin bu ülkenin has evladıdır. Bunlara göre biz seçimi kazanırsak darbe yapmış olacakmışız. Bunlar kafayı yedi. Allah rızası için oylarınızla kurtulalım. Beni ve Kılıçdaroğlu’nu gömüyor. Ben şehit olarak Gabar’a gömülmeye hazırım ama sen Manhattan’daki evi ne yapacağız. Biz kadınlara ‘sürtük’ dedi. Geçlere farklı şeyler söyledi. Yapacaklarımızı da 13. Cumhurbaşkanımız anlatsın”