Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Meral Akşener Kocaeli’ye bayramlaşmaya geldi

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nın bayramlaşma programına katıldı. Akşener, burada da “Başbakanlığa talibim” dedi.

İYİ Parti Kocaeli İl

İyi Parti Kocaeli İl Teşkilatı’nın bayramlaşma programı, bugün il binasında İzmitli Genel Başkan Meral Akşener’in katılımıyla gerçekleştirildi. İyi Parti GİK üyesi Cumali Durmuş, İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Zekeriya Özak, İzmit Belediyesi Başkan Vekili Çetin Sarıca, İyi Partili İlçe Başkanları, İyi Parti İl yönetimi, meclis üyeleri, çok sayıda partilinin katıldığı programda ilk konuşmayı yapan İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Bugün sayın Genel Başkanımız bize bir sürpriz yaptı. Burada aile ziyaretine gelmişken ‘sizi de bir ziyaret edelim’ dedi. Ben Genel Başkanımıza çok teşekkür ediyorum, hayırlı bayramlar diliyorum.” dedi.

KORONA’DAN SONRA İLK TEŞKİLAT ZİYARETİ

Genel Başkan Meral Akşener, “Öncelikle uzun bir aradan sonra sizlerle bu çatının altında olmak inanılmaz güzel bir duygu. Bayramımız mübarek olsun. Kovid çıktığından beri ilk defa bir il teşkilatının içindeyim, orası da Kocaeli. Bazen düşünüyorum, iyi ki bu yola çıkmışız. 31 Mart’a giderken birlikte işbirliği yapmayı teklif eden partiyiz. Bu birliktelik büyük bir etki yarattı. Büyükşehirlerde imkansız denilen seçimler kazanıldı. Benim bu harekete cesurlar hareketi deme nedenim o. Eğer siz dimdik durmasaydınız, bugün konuşulan hiçbir şey bu ülkede konuşuluyor olmayacaktı. Allah sizden bin kere razı olsun.

BAŞBAKANLIĞA TALİBİM

Bundan sonraki işimiz, 14. Cumhurbaşkanının millet ittifakının adayı olmasını sağlamak. Siz bana dediniz ki genel başkanım insanları kutuplaştıracak manevi değerlerimiz üzerinden insanları birbirine çarpıştıracak yapılan bu diyabeti değiştirelim. Bundan sonra ağaların işi zor. Şimdi bizleri çatıştırmak için ortaya koydukları her türlü abidik gubidik, ortadan kalkıyor. Son olarak elbette başbakanlığa talibim. Siyasetçi takımının rahatını bozup, seçmenin her şeyin hakimi olduğu bir yeni döneme gelmiş bulunuyoruz” dedi.

meral aksener

meral aksener1

Meral Aksener Kocaeliye bayramlasmaya geldi 1 Meral Aksener Kocaeliye bayramlasmaya geldi 2