Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Meral Akşener, Şanbaz Yıldız’ın cenazesinde: Bir kardeşimi kaybettim!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün akşam yaşamını yitiren İYİ Parti Kocaeli eski il başkanı Şanbaz Yıldız’ın cenazesine katılmıştı. Cenaze sonrası konuşan Akşener, “Kardeşimi kaybettim, yeri zor doldurulacak” dedi

İYİ Parti Genel Başkanı

İYİ Parti Kocaeli eski il Başkanı Şanbaz Yıldız, dün akşam saatlerinde Yahya Kaptan Mahallesi’nde bulunan evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 60 yaşında yaşamını yitiren Yıldız’ın cenazesi bugün ikindi namazına müteakiben Yahya Kaptan Merkez Camii’den kaldırılarak son yolculuğuna uğurlandı.

AKŞENER ÇOK ÜZGÜNDÜ

Cenazeye katılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Yıldız ile ilgili şunları söyledi: “Şanbaz Yıldız benim çok eskiden beri tanıdığım, biliyorsunuz ben İzmitliyim, Kocaeliliyim. Abimin il başkanlığı döneminden tanıdığım birisi. Ailesini çoluğunu çocuğunu tanırım. Dolayısı ile bir siyasi arkadaşlığın, dostluğun ötesinde bir kardeşimi kaybetmiş gibi hissediyorum. İkincisi bir dava arkadaşımızı, il başkanımızı kaybettik. Yeri çok zor doldurulacak bir arkadaşımızı kaybettik. Son derece fedakar, insanları incitmeyen, saygı gösteren, saygı timsali, başka insanlara son derece saygılı davranan bir insandı. Allah mekanını cennet etsin, inşallah cennette buluştursun. Ama gerçekten yeri çok doldurulacak bir kardeşim, üzgünüm Kocaelililer de üzgün onu da biliyorum.”