Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Meral Akşener’in yanında Hikmet Erenkaya ve İbrahim Bıyıklı!

CHP Kocaeli Milletvekili ve eski Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Erenkaya ve Saadet Partili İbrahim Bıyıklı’nın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile yan yana tiyatro izlemesi siyaset kulislerini hareketlendirdi.

CHP Kocaeli Milletvekili ve

Ankara Panoroma’da dün gerçekleştirilen “Her Şey Bedava” isimli oyunu izlemeye İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener gitti. Akşener’in oyunu birlikte izlediği isimler dikkat çekti. Hemen sol yanında CHP Kocaeli Milletvekili ve eski Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Erenkaya yer aldı. Erenkaya’nın iki yanında ise Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkan adayı ve Saadet Partisi 27. dönem Kocaeli Milletvekili adayı son yerel seçimlerde ise yine Saadet Partisi’nden Kartepe Belediye Başkan Adayı İbrahim Bıyıklı yer aldı.

ADAYLIK ÇALIŞMASI MI?

Bu fotoğraf karesinin tesadüf olup olmadığı merak edilirken Erenkaya’nın milletvekili adaylığı için çalışma yaptığı da kulislerde konuşulmaya başlandı. Bir diğer yandan Saadet Partili İbrahim Bıyıklı’nın Akşener ile aynı karede yer alması da siyaset kulislerini hareketlendirdi.

İŞTE O ANLAR