Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP, Bahar Gültekin Candemir’i istemiyor

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, parti binasında bugün ülke ve kent gündemine dair açıklamalarda bulundu. Ünlü, 10-11 Ekim’de yapılacak Kocaeli Barosu kongresinde yeniden aday olacağını açıklayan Bahar Gültekin Candemir’i istemediklerini söyledi.

MHP Kocaeli İl Başkanı

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık olağan basın açıklamasında kent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde  bulundu. Ünlü basın açıklamasında, “Korona sınır tanımıyor. Yayıldıkça yayılıyor. Dünya büyük felaketin önünü kesmeye çalışıyor. İnanıyoruz beklenen gün gelecek. Elbette ciddiye almamız lazım. Kurallara uyalım. Eğlence merkezlerinde gece kulüplerinde maske takmadan virüsün buluşmasına destek oluyorlar. Ülkemizde korona ile ilgili olağanüstü bir mücadele sergilenmektedir.  Virüse teslim olmayacağız. Başaracağız bu konuları geride bırakacağız.

KOCAELİ BAROSU SEÇİMLERİNE VURGU

Geçtiğimiz günlerde Baro Başkanı Bahar Candemir Gültekin’in bir açıklaması vardı. Baro Başkanlığına yeniden aday olduğunu söyledi. Ben baro başkanını istifaya davet eden bir il başkanıyım. Devleti ile ilgili sorunu olan bir baro başkanı istemiyoruz. Ekim ayındaki baro seçimi sıkıntılı geçecektir. Önümüzdeki günlerde hareketli bir baro seçimi olacaktır.

KOCAELİSPOR LOGOSU ORJİNALİNE DÖNECEK

Geçtiğimiz günlerde Kocaelispor’un kongresi oldu. Bizde katıldık. Yeni yönetime hayırlı olsun diyoruz. Büyükakın’a verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni yönetim Kocaelispor’u şampiyonluklara götürecektir. Orjinal logoyu istiyoruz önergesini destekledik. Sadece orjinaline dönüşsün istedik. Orda verilen mücadeleyi baltalamak adına bir konuşma yapmadık Bu konu siyaset üstü olduğu içinbir şey demedik. Ordaki bir grubun vermiş olduğu önergeyi eminim ki dikkatealacaklardır. Kocaelispor’un orjinal logosu 1966 yılındaki logosudur. Hüseyin beye ve yönetimine önerimizi dikkate almaları için öneride bulunuyoruz.”dedi