Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Çayırova Meclis Üyesi Murat Dinç: Yunus Emre Kurt’u tanımıyorum

MHP Çayırova Meclis Üyesi Murat Dinç, sosyal medya hesabı üzerinden MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt’u tanımadığını belirterek, “Muhatabınız ben değilim. Ülkücü şehitlerin kanı ile egoist siyaset yapmaya çalışan eski il ocak başkanı Yunus Emre Kurt’tur” dedi.

MHP Çayırova Meclis Üyesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çayırova Meclis Üyesi Murat Dinç, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt’u tanımadığını sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı. Dinç, yaptığı açıklamada şu ifadelerde bulundu; “Hatasız kul olmaz derler herkes hata yapabilir. Bugün katıldığımız düğünde salona teşrif eden MHP il başkanımız yanımızdaki bütün masalar ile selamlaşıp, kucaklaştıktan sonra bizi görmezden gelmesi bana göre büyük hata idi. Hatasız kul olmaz dedik ya hata sırası bende o zaman kimse kusura bakmayacak biz Çayırova Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçilmiş meclis üyeleriz atanmış değiliz.

ESKİ İL OCAK BAŞKANI YUNUS EMRE KURT’TUR

Sen il başkanı olarak oturduğun o koltuğu sonuna kadar hak etmiyorsun kendi meclis üyelerini hiçe sayıyorsun binlerce şehidi bulunan bu kutlu davayı kendi egolarına alet ediyorsun ben bu saatten sonra MHP il başkanını tanımıyorum tanımayacağım da. Sırf bu yazımdan dolayı beni arayacak abilerime kardeşlerime aramamalarını rica ediyorum. Muhatabınız ben değilim. Ülkücü şehitlerin kanı ile egoist siyaset yapmaya çalışan eski il ocak başkanı Yunus Emre Kurt’tur.”

Murat Dinc