Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Gebze’ye ikinci aday!

16 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek MHP Gebze İlçe Kongresi’nde mevcut başkan Serkan Kural’a rakip olarak Bülent Özdemir’in aday olacağı konuşuluyor.

16 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek

MHP Genel Merkezi, ilçe kongrelerinin başlamasıyla alakalı izni vermişti. MHP’de ilçe kongre tarihleri netleşmeye başlarken yeni isimler de konuşuluyor. Bilindiği gibi MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, büyük ölçüde ilçe başkanlarıyla yola devam edeceğini duyurmuştu. Gebze‘de mevcut ilçe başkanı Serkan Kural yeniden aday olacak.

İLÇE BAŞKANINA RAKİP

Kural’a bir rakip çıkacağı konuşulmaya başlandı. 16 Ağustos’ta yapılacak kongrede Bülent Özdemir‘in Kural’a rakip olacağı artık açık açık konuşuluyor. Özdemir’in ise ciddi bir hazırlık yaptığı ifade ediliyor.

AÇIKLAMAYA HAZIRLIK

Bülent Özdemir’in adaylık açıklaması için önümüzdeki günlerde bir toplantı hazırlığında olduğu da edinilen bilgiler arasında. Gebze, en çok il delegesine sahip ikinci ilçe olarak il başkanlığı seçiminde önemli rol oynuyor. Bu yüzden Gebze’deki seçimde MHP İl Teşkilatı’nın tavrı da seçimin kaderini belirleyecek etkenler arasında görülüyor.