Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP İzmit “Aydın Ünlü” dedi

MHP İzmit İlçe Teşkilatı, kongre üzerine bir araya geldi. Toplantıya MHP İl Başkanı Aydın Ünlü de katıldı. İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, yola Ünlü ile devam edeceklerini söyledi.

MHP İzmit İlçe Teşkilatı,

MHP İzmit İlçe Teşkilatı, Ahmet Yalçınöz başkanlığında dün akşam haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını yaptı. Toplantının ana gündemi yaklaşan MHP İzmit ilçe kongresiydi. Toplantı sonunda MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve yönetimi de İzmit İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Aydın Ünlü geçmiş dönemdeki başarılı hizmetlerinden dolayı İzmit ilçe teşkilatına teşekkür ederek yeni dönemle ilgili hedef ve beklentilerini paylaştı.

“AYDIN ÜNLÜ İLE BERABER”

Toplantı sonrasında basına kısa bir açıklama yapan İzmit İlçe başkanı Ahmet Yalçınöz şunları söyledi: “İlçe Yönetim Kurulumuzla önümüzdeki aylarda yapılması planlanan ilçe kongremizi istişare ettik. Kocaeli’de İl Başkanımız Aydın Ünlü ile birlikte beraber yürürken; liderimizin emrinde olmaya devam edeceğiz . İl Başkanımızla birlikte Cumhur İttifakı’nın ruhuna zeval getirmeden yolumuza devam edeceğiz. Türk Dünyasının Lideri Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’yi anlayan, işaret ettiği her hassasiyete dikkatle uyan bir teşkilat olmaya yine devam edeceğiz” dedi.