Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP İzmit köylere gidecek

Milliyetçi Hareket Partisi İzmit İlçe Teşkilatı 3 Ocak salı günü 11 ayrı köy ziyareti ve KAÇEP birimi de 4 ayrı ev ziyareti gerçekleştirecek.

Milliyetçi Hareket Partisi İzmit

MHP İzmit İlçe Teşkilatı 3 Ocak salı günü 11 ayrı köy ziyareti ve KAÇEP birimi de 4 ayrı ev ziyareti gerçekleştirecek. İlçe Başkanı Kemal Okur öncülüğünde yapılacak programlara, ilçe meclis üyeleri, ilçe yöneticileri, komisyon üyeleri ve İl Başkanvekili Yaşar Aslan, İl başkan yardımcıları Fehmi Aydın, Semih Türeyen, Ramazan Gür, M. Ali Boztaş ve Esat Muratoğlu da katılacak.

“GÜCÜMÜZÜ İZMİTLİLERDEN ALMAKTAYIZ”

Programlar ile alakalı konuşan İzmit ilçe başkanı Kemal Okur:”Söz verdiğimiz gibi vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk, olmayada devam edeceğiz. Bütün birimlerimiz ile sahadayız. Cumhur İttifakı’nın mutlak zaferi ve meclisTe güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Her bir vatandaşımızın derdini, sıkıntısını kendi sıkıntımız görüp çözümü için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret gösterdik göstermeye de devam edeceğiz. Hep söyledik yine söylüyoruz İzmit’te güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi var. Gücümüzü de hiç şüphesiz aziz İzmitlilerden almaktayız” dedi.