Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP İzmit önemli bir buluşmaya hazırlanıyor

MHP İzmit İlçe Teşkilatı çok uzun yıllardır yapılmayan, üyelerin de katılımına açık genişletilmiş istişare toplantısı yapacak.

MHP İzmit İlçe Teşkilatı

MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur ve yöneticileri, çalışmalarına devam ediyor. Hem esnaf ziyaretleri hem de teşkilat çalışmalarını sürdürüyor. MHP İzmit İlçe Teşkilatı, üyelerin de katılımını amaçlayan genişletilmiş istişare toplantısı için hazırlık yapıyor. 20 Şubat Pazar günü saat 14.00’te, Bekirdere Mevlana Düğün Salonu’nda yapılacak etkinliğe MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da davet edildi.

“SADECE TEŞKİLAT İÇİ ÇALIŞMIYORUZ”

MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur ve yöneticileri, gazetemizi ziyaret ederek bu organizasyon için davette bulundu. Okur, kent ve ülke gündemine dair değerlendirmeler de yaparak özetle şöyle konuştu: “Biz İzmit İlçe Teşkilatı olarak tüm vatandaşlarımıza dokunmaya gayret ediyoruz. Esnafımıza misafir oluyor, sorunlarını not alıyoruz. Sadece parti içi organizasyonlarla sınırlanmıyoruz. Sokakta MHP’nin olduğunu gösteriyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana çok sayıda vatandaş ve esnaf ziyareti gerçekleştirdik” dedi.

EKONOMİK ATMOSFER

Ekonomik atmosfere yönelik de değerlendirmeler yapan Okur, “Pandemi ve küresel kriz nedeniyle ülkemizde de olumsuz yönde etkilenmeler var. Bunun yansımalarını görüyoruz. Devletimiz vatandaşı mağdur etmeyecek düzenlemelere hızla gidiyor. Rahat günlerin yakın olduğunu düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

MHP Izmit onemli bir bulusmaya hazirlaniyor