Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP İzmit sokak hayvanları için kampanya başlattı

MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur, havaların soğumasıyla birlikte yiyecek sorunu yaşayan sokak hayvanları için mama desteği kampanyası başlattı. MHP İzmit 40 mama paketiyle kampanyanın açılışını yaptı.

MHP İzmit İlçe Başkanı
MHP İzmit İlçe Başkanlığı çok önemli bir kampanya başlattı. İlçe Başkanı Kemal Okur, havaların soğumasıyla birlikte yiyecek sorunu yaşayan sokak hayvanları için mama desteği kampanyasının duyurusunu yaptı. Kemal okur, şunları söyledi: “Değerli dava arkadaşlarım ve kıymetli İzmitliler, malumunuz üzere havalarında soğuması ile birlikte sokaktaki dostlarımız,sokak hayvanları  beslenmekte hayli zorluk çekiyor. Hatta bir çoğu ne yazıkki telef oluyor.

DOSTLARIMIZA EL UZATMAK İÇİN

Bu konuya elimizden geldiğince önem verip sokaktaki dostlarımıza bir el uzatmak istiyoruz.ilçe teşkilatı olarak bir kampanya başlatıyoruz. Sadece katılan vatandaşlarımızdan mama kabul edilecektir. Şimdiden teşekkür eder saygılarımı sunarım.

PARA KABUL EDİLMEYECEK

Başlattığımız mama kampanyasına bütün dava arkadaşlarımı ve İzmitli vatandaşlarımızı davet ediyorum. İlçe binamızda toplayacağımız mamaları kampanya sonunda hayvan barınaklarına ve sokaktaki dostlarımıza ulaştıracağız. Kampanyamızda kesinlikle ücret kabul edilmeyecektir.”