Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP İzmit’e yeni üyeler katıldı

MHP İzmit İlçe Başkanlığı, yeni dönemde gençlerden yoğun olarak üyelik başvurusu alıyor. Bu başvurulardan dün yeni üyelere rozet takıldı.

MHP İzmit İlçe Başkanlığı,

MHP İzmit İlçe Başkanlığı’nda yeni üye katılımları oldu. Üyelik formlarını dolduran Doğukan Çağrı Çiçek, Ogün Bayram ve Akın Çakmak MHP’ye resmi üyelik başvurusunda bulundu. MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz nezaretinde düzenlenen imza törenine MHP İzmit İlçe Teşkilat Başkanı Metin Ceylan, İlçe Sekreteri Coşkun Sarskaya, ilçe yöneticileri Mehmet Duru ve Samet Debreli de katılım sağladı.

ÇOK FAZLA BAŞVURU OLUYOR

Ahmet Yalçınöz yeni üye katılımları ile ilgili basına yaptığı kısa açıklamada şunları söyledi: “Her geçen gün liderimiz Devlet Bahçeli’nin tesis ettiği parti politikalarımız halk nezdinde daha çok karşılık buluyor. Çok fazla üyelik başvurusu almaya başladık. Bunları titizlikle inceliyor ve uygun gördüklerimizi partimizin yetkili makamlarına iletiyoruz. Bugün aramıza katılan arkadaşlara da aramıza hoş geldiniz diyorum. Hayırlı olsun diyorum.

Şunu iddia ediyorum: Eğer Türkiye’de Cumhur İttifakı sonucu kurulan bir yönetim olmasaydı Azerbaycan Ermenistan’ın işgal ettiği toprakları geri alacak özgüveni kendisinde bulamazdı. Neredeyse çeyrek asırdır bu yapılamadı. Türkiye’nin bölgesinde güçlenmesi ve oyun kurucu olmasının meyvelerini toplamaya başladık. İnanıyorum ki Dağlık Karabağ ilk meyvelerden biri olacak. Türk dünyasında büyük uyanış başladı. Kızıl Elma yolculuğu hız kazandı. Türk-İslam dünyası olarak yakın gelecekte çok parlak günler yaşayacağımıza inanıyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene! “