Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP İzmit’te kongre için dev hazırlık

Milliyetçi Hareket Partisi İzmit İlçe Başkanlığımızın 13. Olağan Kongresi 16 Ağustos Pazar günü Sabancı Kültür Merkezinde saat 10.00 da yapılacak. MHP’de hazırlıklar devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi İzmit

Milliyetçi Hareket Partisi İzmit İlçe Başkanlığı önümüzdeki pazar günü 13. olağan kongresine hazırlanıyor. Kongre için MHP İzmit İlçe Teşkilatı hazırlığını sürdürüyor. Kongrenin yapılacağı Sabancı Kültür Merkezi bayraklarla süslenecek. Genel merkezden gelen talimat doğrultusunda pandemi önlemleri en üst düzeyde uygulanacak ve en küçük bir taviz verilmeyecek. İzmit İlçe Teşkilatı maske, mesafe, eldiven, dezenfektan önlemleri konusunda gereken tüm çalışmaları yürütüyor.

SAFFET SANCAKLI DİVAN BAŞKANI OLACAK

İzmit İlçe Seçim Kurulu‘nun belirlediği şekilde delege listeleri ilçe binasında yasal süre zarfında askıda kaldı. Kongrede 423 delege oy kullanacak. Divan başkanlığını MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı yapacak. Yönetim listesinde küçük değişiklikler yapılacağı ifade ediliyor.

16 AĞUSTOS PAZAR GÜNÜ SAAT 10.00

MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz yaklaşan kongre süreci ile ilgili olarak yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi: “Milliyetçi Hareket Partisi İzmit İlçe Başkanlığımızın 13. Olağan Kongresi 16 Ağustos Pazar günü Sabancı Kültür Merkezinde saat 10.00 da yapılacaktır. Genel Merkezimizin ve İl Başkanlığımızın oluru ile kongremizde ilçe başkanlığına adaylığımı beyan ediyorum. Dünyada ve ülkemizde malum olan Covid-19 salgını nedeni ile bilim kurulunun görüşleri ile genel merkezimizin talimatları doğrultusunda kongremiz sosyal mesafe kurallarına uyarak yapılacak olup; Covid-19 tedbirlerinden dolayı sadece hazirun listemizde olan delegelerimizin katılımıyla gerçekleşecektir.

“KUCAKLAŞACAĞIZ”

Dualarını ve desteklerini esirgemeyen bütün Ülküdaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.  Kongremizin ilçemize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. İnşallah insanlık olarak bu zor günleri atlatarak tüm Ülküdaşlarımız ile kucaklaşacağımız toylarımızda bir araya gelmek üzere bütün Dava Arkadaşlarıma selam ve saygılarımı sunuyorum.”