Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP, İzmit’teki sorunları mecliste sordu

İzmit Belediye Meclisi’nde iki MHP’li üye İlker Kazan ve Engin Duymaz, birçok soru önergesiyle ilçede tespit ettikleri sorunları gündeme getirdi.

İzmit Belediye Meclisi'nde iki

İzmit Belediye Meclisi’nin bugünkü oturumunda MHP Grubu’ndan İlker Kazan ve Engin Duymaz, birçok soru önergesi verdi. İkilinin imzasını taşıyan soru önergelerinden biri Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde 60 yıldır çözülemeyen sorunlardan biri oldu. MHP İzmit Belediye Meclis Üyesi Engin Duymaz, Mehmet Ali Paşa Mahallesi Emin Sipahi Sokak ve Mustafa Çalık Sokak arasında kalan metruk halde bulunan 11 tane yapının mahallenin ahengini bozduğunu söyledi. Mahalleli ve mülk sahipleri ile konuşan Engin Duymaz, konuyu İzmit Belediye meclisine taşıma sözü verdi.

YIKILIP DÜZENLENMELİ

Duymaz, “Bu sorun İzmit’in en eski mahallerimizden Mehmet Ali Paşa mahallemizin 60 yıldır çözülemeyen sorunudur. Zincirlikuyu Caddesi’nin 20 metre arkası, ön tarafı ve yan tarafı Zincirlikuyu Caddesi ve Bağdat Caddesi gibi çok güzel ve nezih caddeler. Ama hemen arka tarafı bu yapılar yüzünden tam bir varoşu andırıyor. Bu görüntüler Mehmet Ali Paşa Mahallesine yakışmıyor. Buranın yıkılıp yeniden düzenlenmesi gerekiyor.” dedi.

BİRÇOK SORU HAZIRLADILAR

Diğer bir soru; bayramlarda mezarlıkların neden temizlenmediği oldu. MHP’liler, Yenişehir Mahallesi’nde parke yolların çöktüğünü ve ne zaman bir çalışma yapılacağını da soru olarak yöneltti. Gültepe, Zabıtan ve Tüysüzler arasındaki yollarda asfaltlanma çalışmasının olup olmadığı bir diğer soru oldu. Hayvanseverler için de bir alan oluşturulması talep edildi. MHP’liler son olarak İzmit’te genç nüfusun doğru yönlendirilmesi için belediyenin bir çalışması olup olmadığını sordu.