Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP İzmit’ten yola devam mesajı

MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, pazar günü gerçekleştirilen kongrede yeniden başkan seçildi. Yalçınöz, bir teşekkür mesajı yayımladı.

MHP İzmit İlçe Başkanı

Geçtiğimiz pazar günü yapılan MHP İzmit İlçe 13. Olağan Kongresi sonucunda ikinci kez Milliyetçi Hareket Partisi İzmit İlçe Başkanı seçilen Ahmet Yalçınöz kongre sürecinde emeği geçen herkese bir basın açıklaması ile teşekkür etti. Ahmet Yalçınöz yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi: “Milliyetçi Hareket Partisi İzmit teşkilatı olarak MHP’nin Türkiye’deki en eski ve köklü teşkilatlarından biri olarak 13. olağan kongremizi başarı ile tamamlayarak ikinci kez seçilmiş olmanın gururu ve sevincini yaşıyorum. Pandemi sürecinde olmamıza rağmen çok büyük oranda bir delege katılımı ile seçilmiş olmam benim için çok daha anlamlı oldu.

ÜNLÜ’YE VE TEŞKİLATA TEŞEKKÜR

Öncelikle benim adaylığımı onaylayan Türk Dünyasının Lideri Dr. Devlet Bahçeli olmak üzere, bana tekrar İzmit İlçe Başkanlığı görevini tevdi eden uç beyim MHP Kocaeli İl Başkanım Aydın Ünlü’ye özellikle en kalbi duygularımla şükranlarımı sunuyorum. Kongre sürecinde beni yalnız bırakmayan, pandemi süreciyle ilgili tüm hassasiyetleri gözeterek verilen her görevi ülkücü disipliniyle yerine getiren teşkilat mensuplarıma ve tüm ülküdaşlarıma teşekkür ediyorum.

AKP’Yİ UNUTMADI

Ayrıca sıkı pandemi koşullarında olmamıza rağmen büyük bir özveri göstererek oy vermek için toyumuza iştirak eden birbirinden saygın ve özverili delegelerimize teşekkürü bir borç biliyorum. Kongremizi onurlandırarak divan başkanlığı görevini yürüten MHP Kocaeli Milletvekilimiz Saffet Sancaklı’ya, MHP MYK üyemiz Av. Hilal Elmas hanımefendiye, Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Av. Yunus Emre Kurt’a, Cumhur İttifakının değerli ortağı Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Av. Ali Güney’e ve birbirinden değerli protokol üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum.

TEVECCÜH VE İLGİ

Gerek kongre hazırlık sürecinde, gerekse kongrede bizlerden ilgisini esirgemeyen ve kamuoyunu en etkili ve doğru biçimde aydınlatan değerli yerel medya kuruluşlarımıza ve emektar basın mensuplarımıza da teşekkür ediyorum. Pazar günü yapılan kongremizde pandemi sürecine rağmen beklediğimizin çok üzerinde bir teveccüh ve ilgi gördük. Çok yoğun bir katılım olmasına rağmen organizasyonu yürüten dava arkadaşlarımın disiplinli yaklaşımı sayesinde maske, mesafe ve hijyen kurallarını harfiyen uygulayarak bulaş riskini en aza indirmeyi başardık. Bu durum benim mutluluğumu artıran önemli bir faktör oldu. Çünkü insanı ve insan sağlığını her şeyin üstünde tutuyoruz.

KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM

MHP İzmit İlçe başkanı olarak liderimiz Devlet Bahçeli’yi anlayan, Cumhur İttifakı’nı idrak eden deneyimli ve yetkin bir kadro ile tekrar Bismillah diyerek ve güzel bir görev paylaşımı yaparak çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Halka hizmet Hakk’a hizmettir düsturu ile hareket edeceğiz. Siyaset halka hizmet sanatıdır. İzmit’e ve İzmitli’ye bu sanatı en güzel şekilde icra etmeye devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Ne mutlu Türküm diyene”