Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Kocaeli 12 ilçede Kandil Simidi ikram etti

MHP Kocaeli İl Başkanlığı, Berat Kandili vesilesiyle Kocaeli’nin 12 ilçesinde düzenlediği eş zamanlı programla vatandaşlara Kandil Simidi ikramı gerçekleştirdi.

MHP Kocaeli İl Başkanlığı,

MHP Kocaeli İl Başkanlığı, Berat Kandili’nde yatsı namazının hemen ardından 12 ilçede eş zamanlı bir şekilde program gerçekleştirdi. Programda ilçe ilçe stantlar kurularak vatandaşlara Kandil Simidi ikram edildi.

VATANDAŞLARA KANDİL SİMİDİ İKRAMI

MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş ve MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur yatsı namazının hemen ardından Kuruçeşme Merkez Camii’nde kurulan stantlarda vatandaşlara Kandil Simidi ikram ederek, samimi sohbetlerde bulundular.

“ÜÇ AYLARIN HABERCİSİ”

İkramdan sonra açıklama yapan Başkan Demirbaş, “Müslüman aleminin en kudretli günlerinden biri olan Berat Kandili, Allah’ın lütuflarını bol bol verdiği bir gecedir. Ayrıca Mübarek Üç Ayları’nda habercisi, ikinci kandil gecesidir. İlk olarak tüm hemşehrilerimin Berat Kandili mübarek olsun.

“12 İLÇEMİZDE EŞ ZAMANLI BİR ŞEKİLDE”

Ülke olarak büyük bir felaket atlatıyoruz. Ancak çok şükür milletimiz ve devletimiz el ele verdiğince aşamayacağı sıkıntı yoktur. Berat Kandili gibi mübarek bir günde Kocaeli’nin dört bir yanında, 12 ilçemizde eş zamanlı bir şekilde vatandaşlarımıza Kandil Simidi ikramında bulunduk.

“ÜSTESİNDEN BERABER GELECEĞİZ”

Ben de MHP İzmit İlçe Teşkilatımızla beraber Kuruçeşme Merkez Camii’nde stantta yerimi alarak hem hemşehrilerimle sohbet imkanı buldum hem de kendilerine Kandil Simidi ikram ettim. Allah dualarımızı kabul etsin, inşallah ülkemizi sarsan deprem felaketinin üstesinden devletimizle beraber geleceğiz” ifadelerini kullandı.