Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Kocaeli, bakanlara yol oldu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, MHP Kocaeli İl Başkanlığına ziyarette bulundu. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı
İzmit Kandıra Kaynarca Yolu 4,8 kilometrelik alan ile Çubuklu Osmaniye arasındaki 2,2 kilometrelik yol bugün açılıyor. Açılış törenine Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da katılacak.

ÖNCE AK PARTİ’YE GİTTİ

Bakan Karaismailoğlu, bugün saat 11.00’da Kocaeli Valiliği’ne ziyaret gerçekleştirdi. Bakan, ardından AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’na gitti. Burada teşkilatıyla istişareler yapan Bakan’ın ziyaretleri devam etti.

MHP’LİLER MUTLU OLDU

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, MHP Kocaeli İl Başkanlığına da ziyarette bulundu. MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, MHP İzmit İlçe Başkanı Kenal Okur ve teşkilat yöneticileri Bakan Karaismailoğlu’nu karşıladı.

AK PARTİLİLER DE YANINDAYDI

AK Parti’den Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş de Bakan Karaismailoğlu’na eşlik etti. Bu ziyaret MHP’lileri çok sevindirdi.

SANCAKLI YENİ BİR BOYUT GETİRDİ

MHP’de yönetimler değiştirdikten sonra Saffet Sancaklı’nın ağırlığını hissettirdiği ve AK Parti ile MHP arasındaki ilişkilere yeni bir boyut getirdiği görülüyor.